Easy File Sharing Web Server 7.2

Easy File Sharing Web Server 7.2

Developer's description
Published by EFS Software, Inc. on 21 Oct 2015

"Easy File Sharing Web Server"

Easy File Sharing Web Server este un program pentru Windows care vă permite să găzduiască un sistem de partajare securizată de tip peer-to-peer file și web-based, fără nici un software sau servicii suplimentare. Nu chiar de proiectare suplimentar pagina HTML. Acesta vă permite să rulați un site web pe propriile PC, partajați fotografii, filme, clipuri video și fișiere music/MP3 siguranță. De asemenea, permite vizitatorilor să încarce / descarce fișiere cu ușurință prin interfețe web-based.
Easy File Sharing Web Server este un software-ul de partajare de fișiere, care este pur și simplu, mai ușor și mai rapid decât alte metode de partajare. De ce? Pentru că vă permite să utilizați un instrument știți deja cum să folosească: un browser web, dar pentru a construi un sistem de partajare de fișiere bazat pe web, trebuie să instalați un HTTP-server, cum ar fi Apache sau IIS, configura un server de baze de date cum ar fi MySQL sau MS SQL Server și apoi a construi sistemul dvs. cu pagini HTML și script-uri de PHP, Perl, ASP, VBScript, Javascript, și așa mai departe. Toate acestea sunt dificil pentru majoritatea utilizatorilor. Solutia noastra economisește timp, economisește banii.
Transforma PC-ul într-un server de web puternic în câteva secunde!
Easy File Sharing Web Server conține mai multe sisteme încorporate, inclusiv HTTP Web Server, sistem de baze de date multi-thread, Bulletin Board System, sistem Server Script, sistem de protecție prin parolă. Utilizatorii trebuie doar să instalați Easy File Sharing Web Server și nici alte software-uri. Toate fără configurație suplimentară.
Puteți crea un folder virtual de pe hard disk; vizitatorii pot încărca / descărca fișiere la / de la ea. Easy File Sharing Web Server este mult mai ușor de utilizat decât un server tipic FTP.

Requirements: Win9x/win2000/xp

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Easy File Sharing Web Server on 21 Oct 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Easy File Sharing Web Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (15 votes)
Medium
Your rating
Your review