LAN Chat Enterprise 2.1

LAN Chat Enterprise 2.1

Developer's description
Published by ? KGY Soft, Ltd on 17 May 2020

"Chat-ul, IRC, de schimb de fișiere. Răspuns auto."

Programul LAN Chat Enterprise (LCE), este conceput pentru a sprijini schimbul de mesaje în regim de timp real, într-un birou mic, într-o instituție de învățământ
LCE oferă următoarele opțiuni:
Răspuns auto. Dacă sunteți foarte ocupat și nu au posibilitatea să răspundă de ea esti doar temporar la computer, aveți opțiunea de a lăsa mesaje pentru utilizatori. Oricine va încerca să vă trimită un mesaj, va primi răspunsul dumneavoastră auto;
Alarmă. Dacă aveți ceva important de făcut și vă este frică să puteți uita despre el, puteți utiliza funcția de alarmă încorporat. La un moment definit de timp programul dvs. sau orice alt utilizator mesajul preparat anterior se vor trimite. Acesta poate fi un mesaj de sunet, atunci ar fi reprodus în mod automat prin mijloace standard.
Regimul de adresând. Dacă sunteți temporar utilizați computerul altcuiva, toate mesajele primite vor fi redirecționată la adresa de net va fi definit.
"Lista neagră". Opțiunea este conceput pentru a filtra mesajele de la adrese de net nedorite.
Monitorizarea conținutul unui folder. Uneori, există o necesitate de a monitoriza schimbările în foldere pe calculator. LCE vă va informa cu privire la noile fișiere în folderul monitorizat, despre schimbări și în fișierele din directorul, etc
Sunet mesaj. Există posibilitatea de a trimite nu numai un mesaj text, dar, de asemenea, un mesaj de sunet sau chiar un mesaj video. Mesajul va fi reproduse în mod automat pe computerul destinatarului dumneavoastră.
Trimiterea unui fișier sau a unui grup de fișiere. Este foarte simplu. Alegeți adresele, și cu mouse-ul trageți un fișier în formă de LAN Chat E Nterprise, iar dosarul va fi trimis la spațiul de lucru al destinatarului.
Sistemul de control al computerului la distanță. Dacă doriți, programul oferă operează anumite comenzi pe un calculator la distanță. De exemplu, aveți posibilitatea să comutați pe sau pentru a reseta un calculator distant, căutați un fișier necesar și trimite-l la computer sau puteți obține chiar și o vedere de pe desktop a unui calculator la distanță.

Requirements: Pentium 100, RAM 32, 2 Mb Space HDD

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested LAN Chat Enterprise on 17 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Infected
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
LAN Chat Enterprise Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review