TalkHelper Free Skype Recorder 5.20

TalkHelper Free Skype Recorder 5.20

Developer's description
Published by TalkHelper Inc. on 2 Mar 2019
 • Size

  9.65 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $49.95
 • Updated

  2 Mar 2019
 • Downloads

  1,180 (1 last week)

"Înregistrați apeluri video Skype gratis"

TalkHelper Free recorder Skype este un freeware bine conceput, fiabil pentru înregistrarea apelurilor Skype de înaltă calitate pe Windows. În plus, vă permite să salvați și să gestionați cu ușurință mesajele vocale Skype și mesajele video cu ușurință, de aceea a fost un addon Skype pentru nevoi personale și / sau pentru afaceri. Este gratuit 100% cu NU limitări.


Calitate înaltă a înregistrării apelurilor video și audio Skype
Cu ajutorul înregistratorului TalkHelper pentru Skype, puteți înregistra fără probleme apelurile video Skype și în mod profesionist, stochează în fișiere AVI codec XVID acceptat.

Spre deosebire de alte dispozitive de înregistrare Skype care sunt de fapt screensaver, TalkHelper înregistrează * în interiorul * în Skype, asigură că fiecare cadru video în timpul unui apel video Skype poate fi capturat și salvat, indiferent dacă acesta se află într-o fereastră normală, pe ecran complet sau pe o fereastră flotantă .

Apelurile audio Skype pot fi salvate în format MP3 sau WAV cu opțiunea stereo sau mono acceptată.
Talkhelper-ul ridicat


Salvați ușor mesajele video și mesajele vocale Skype
Cu TalkHelper, salvarea mesajelor video și a mesajelor vocale Skype devine o misiune simplă, cu un singur clic, mesajele vocale Skype și mesajele video vor fi salvate în fișierele media de pe discul dvs. local, aveți posibilitatea să le revizuiți / redate prin media player oricând.


Întotdeauna susțineți cea mai recentă versiune de Skype
Echipa TalkHelper a lucrat îndeaproape cu echipa de dezvoltare Skype, asigurându-ne că produsul nostru funcționează întotdeauna cu cea mai recentă versiune de Skype (în prezent cea mai nouă versiune Skype este v7.1), precum și cu toate celelalte versiuni Skype de pe sistemele Windows.

Foarte ușor de utilizat și complet gratuit
Funcțiile de înregistrare a apelurilor Skype și descărcarea mesageriei vocale sunt activate automat, tot ce trebuie să faceți este să mențineți TalkHelper în funcțiune, de îndată ce este stabilit un apel pe Skype, TalkHelper îl detectează automat și înregistrează pentru dvs., indiferent dacă este vorba de un apel primit, Apel sau conferință cu sau fără video activat.
De asemenea, puteți întrerupe / relua înregistrarea apelurilor cu un singur clic pe TalkHelper. Este atât de simplu.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TalkHelper Free Skype Recorder on 2 Mar 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TalkHelper Free Skype Recorder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review