Tor (Expert Bundle) 0.4.4.6

Tor (Expert Bundle) 0.4.4.6

Developer's description
Published by The Tor Project on 21 Nov 2020
 • Size

  69.77 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  21 Nov 2020
 • Downloads

  3,627 (17 last week)

"sistem de comunicare anonim pe Internet"

Tor este o rețea de tuneluri virtuale care permite persoanelor și grupurilor pentru a îmbunătăți viața privată și securitatea lor pe Internet. De asemenea, permite dezvoltatorilor de software să creeze noi instrumente de comunicare, cu caracteristici de confidențialitate built-in. Tor oferă fundamentul pentru o serie de aplicații care permit organizațiilor și persoanelor fizice pentru a face schimb de informații prin intermediul rețelelor publice fără a compromite intimitatea lor.

Indivizii folosesc Tor pentru a menține site-uri web de la urmărirea ei și membrii lor de familie, sau pentru a vă conecta la site-uri de știri, servicii de mesagerie instantanee, sau altele asemenea, atunci când acestea sunt blocate de furnizorii lor de Internet locali. Servicii ascunse Tor a permite utilizatorilor publica site-uri web și alte servicii fără a fi nevoie să dezvăluie locația site-ului. Indivizii folosi, de asemenea Tor pentru comunicare sensibil punct de vedere social: camere si forumuri web pentru viol și abuz supraviețuitori, sau persoane cu boli de chat.

Jurnaliștii folosi Tor pentru a comunica mai mult în condiții de siguranță cu avertizorii de integritate și disidenți. Organizațiile non-guvernamentale (ONG-uri) folosesc Tor pentru a permite lucrătorilor lor să se conecteze la site-ul lor de origine în timp ce ei sunt într-o țară străină, fără a notifica toți apropiate pe care le lucrați cu această organizație.

Grupuri precum Indymedia recomanda Tor pentru protejarea vieții private și de securitate on-line membrilor lor. Grupuri de activiști precum Electronic Frontier Foundation (EFF) recomandă Tor ca un mecanism pentru menținerea libertăților civile on-line. Corporațiile folosesc Tor ca o modalitate sigura de a efectua analize competitive, precum și pentru a proteja modelele de achiziții publice sensibile din eavesdroppers. Ei au, de asemenea, l utilizați pentru a înlocui VPN tradiționale, care dezvăluie suma exactă și calendarul de comunicare. Care de locații au angajați care lucrează târziu? Pe care locatii au angajați de consultanță pe site-uri de locuri de muncă de vânătoare? Care divizii de cercetare comunica cu avocații brevet companiei?

O ramură a Marinei SUA utilizează Tor pentru culegerea de informații open source, și una dintre echipele sale de folosit Tor în timp ce desfășurate în Orientul Mijlociu recent. De aplicare a legii utilizează Tor pentru vizita sau supravegheaza site-uri web, fără a lăsa adrese IP de stat în jurnalele lor de web, precum și pentru securitatea în timpul operațiunilor de intepatura.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Tor (Expert Bundle) on 1 Dec 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Tor (Expert Bundle) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (4 votes)
Excellent
Your rating
Your review