Battle Boattle 2.6

Battle Boattle 2.6

Developer's description
Published by AquaPack Games on 2 Sep 2021

"Acțiune naval, care nu te va face rău de mare."

Vreti sa stiti ce fel de joc se ascunde în spatele că numele amuzant? Probabil ca nu ne-ai crede dacă ți-am spus că este una dintre cele mai bune shootere arcade navale create vreodată. Deci, noi sunt doar de gând să rămânem la fapte:
Șaptezeci de misiuni maloasa cu acțiune (asigurați-vă că nu a alerga afară de adrenalină până la jumătate). E o supraîncărcare senzorială completă, așa le-am ambalat în 6 episoade diferite de a merge ușor pe inima ta, la fel ca și cardiologul ne-a cerut. Șapte tipuri de nave (Patrol Boat, Cruiser, Foisor, Twister, barje, Sonic, Scout), fiecare cu un set unic de caracteristici. Apropo, toate mișcările barca sunt efectuate de oamenii de stiinta fizica marine și sunt la fel de realist ca modele matematice să le permită să fie. Există opt tipuri de bonus care și viața nava ta poate salva, atunci când vei ajunge în apa caldă cu adversarii se pregătea să te hrănească la rechini. În plus, vă puteți bucura de cele trei moduri de joc. Campanie - misiuni de șaptezeci atât ofensive și defensive, unele dintre ele extrem de provocator; Duel - unu la unu, față în față, crucișătorul împotriva patrulare mea barcă tip de acțiune; Battle - echipă Rumble naval, care va face productivitatea de birou fir cu plumb. Da, Battle Boattle 2.6 este un multiplayer, permițându-vă să joci împotriva unor adversari umani sau de calculator.
Aici este un avertisment sever - Battle Boattle 2.6 este destul de dificil. A fost adesea comparat cu Crimsonland, numai pe apă, și comparația reflectă în mod corect nivelul de joc de dificultate. Deci, creatorii jocului au inclus un tutorial scurt să te învețe elementele de bază ale navigație maritimă și strategia de luptă navală. Începi cu o barjă și face drum la navele militare înarmați cu arme puternice. Odată ce sunteți gata, veți obține chiar în căldura de acțiune. Jocul are o grafică frumoasă și efecte sonore marine se răcească.
Battle Boattle 2.6 are cerințe de sistem foarte modeste și este absolut GRATUIT pentru a descărca și încerca.
Ia copia dvs. acum!

Requirements: Celeron 333MHz or better, 32MB RAM

What's new in this version: more objects and visual effects redesigned missions improved gameplay new sounds

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Battle Boattle on 2 Sep 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Battle Boattle Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review