Skullbyte Match 1.2

Skullbyte Match 1.2

Developer's description
Published by Michael Hoffmann on 25 May 2012
 • Size

  2.12 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  25 May 2012
 • Downloads

  590 (1 last week)

"Compilarea mai multor doi-player de jocuri."

Match Skullbyte este o compilaţie din mai multe două-player de jocuri.FLA SCH:? Un simplu joc în cazul în care trebuie să vă întoarceţi mingea cu liliecii dumneavoastră şi l-au colecta obiecte, în scopul de a câştiga mai multe puncte decât adversarul tău!?. La niveluri mai ridicate, trebuie să se ocupe, de asemenea, cu mai multe obstacole şi chiar mai multe bile. Apocarlypse: Un joc de curse cu masini nouă cursuri diferite. Primul jucător pentru a termina zece ture castiga. Dacă nu se simt ca la cursele de tot ce se poate trage, de asemenea, adversarul tău până la maşina sa este distrusă (sau face o oprire la standuri, pierzându-şi astfel timp). Flip Out: Aceasta este sequel-fotbal stil FLA SCH?!. De data aceasta, aveţi posibilitatea să mutaţi lilieci-ul peste tot ecranul şi trebuie să împinge mingea în scop opus cât mai des posibil. Din nou, se poate colecta o serie de elemente pentru a da soi de joc. Hellrace: Un alt joc de masina, dar de data aceasta este vorba despre fotografierea şi distruge adversarul. Ammo este foarte limitat, cu toate acestea, deci asiguraţi-vă pentru a obţine toate aceste elemente utile (primele, dar evita cele rele). Kicker Craniu: Un mic joc de fotbal. Scor de cât mai multe goluri posibil, dar portar şi arbitrul lunatic va fi în felul tău (şi celălalt jucător, desigur). Ca şi în jocurile anterioare, aceasta are mai multe domenii cu proprietăţi diferite, cum ar fi iarba, nisip sau gheata. Nicovale care se încadrează: Acest mini-joc este totul despre calendarul. Aşteptaţi pentru semnul exclamării să apară, apoi apăsaţi butonul cât mai repede posibil şi o nicovală va scadea pe capul adversarului. Dar nu apăsaţi prea târziu sau prea devreme, sau vei fi o pentru a obţine o lovit?? | În funcţie de joc, puteţi alege între mai multe moduri şi opţiuni. Puteţi, de asemenea, juca un meci mixt în cazul în care calculatorul alege aleatoriu un joc în fiecare rundă.

Requirements: Direct X; screen resolution of 800*600 or higher; HTML 4.0 compatible browser for the documentation

What's new in this version: The program is now bilingual (English/German), player 2 can also use a joystick and a number of minor changes. Also, a new version of the runtime engine is included.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Skullbyte Match on 25 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Skullbyte Match Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review