ABC Coloring Book II 2.01.0242

ABC Coloring Book II 2.01.0242

Developer's description
Published by Jutta Behling, ABC-Ware on 27 Aug 2012

"ABC carte de colorat pentru cei mai tineri copii"

ABC carte de colorat este un program simplu furnizarea de pagini de colorat pentru copiii prescolari pentru a explora lumea creatoare de desen si colorat de a folosi. Acesta oferă pagini de colorat legate de alfabet. O selecție un singur clic din multe culori este usor de folosit chiar si pentru cei mai tineri copii. Pe lângă clic și completați activitățile copii au multe alte instrumente pentru a selecta din ca instrument de linie, de imprimare mozaicuri sau desen liber. Opțional imprimare de b / w sau imagini colorate, sau a ales dacă doriți să arate titluri în limba engleză și germană. Salvați imaginile pe disc pentru reutilizare ulterioară. Puteti folosi chiar propriile fișiere imagine din cadrul interfața programului.

Requirements: Screen resolution > 800x600

What's new in this version: - Jetzt können eigene Bilder in den Formaten BMP, JPG und GIF geladen und bearbeitet werden. - Starteinstellungen verbessert - Programmablauf optimiert - neue Setup-Version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ABC Coloring Book II on 31 Aug 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ABC Coloring Book II Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review