JigSaw 4000 1.0

JigSaw 4000 1.0

Developer's description
Published by Amic Games on 19 Dec 2022

"Un puzzle bine, o mare colectie de puzzle-uri."

JigSaw 4000 este un joc de amendă puzzle pentru PC. Rularea în fullscreen, cu 65.000 de + culori, rezoluție înaltă și o mare colecție de imagini de acest joc este potrivit pentru familia gaura, deoarece conține nici o violență. Jocul are o interfață simplă, a crezut că-i oferă toate bine cunoscute caracteristicile necesare: roti bucăți, sugestii, cel mai bun ori de înregistrare, puteți salva puzzle-uri pentru a le finaliza la un moment ulterior, de a crea puzzle-uri de la propriile imagini sau alegeți noi puzzle-uri de la suplimentare noștri pachete de puzzle-uri gratuite.
    JigSaw 4000 dezvoltă inteligența oamenilor și promovează relații de familie lor. Grafica luminoase nu te va lasa sa te plictisesti, puteți seta piesele să nu fie rotit această luare potrivit pentru copii și cei care preferă mai puțin provocare.
    Jocul este foarte ușor de jucat, doar trageți piesa destul de aproape de omologul său și se va fixa în mod automat împreună. Nu sunt mai multe clicuri de mouse suplimentare încearcă să se alăture piese care nu se potrivesc!
    Încercați demo gratuit acum!

Requirements: Pentium 200mhz, 32Mb Ram, DirectX6.0

  • Updated

    19 Dec 2022
  • Downloads

    420 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan JigSaw 4000 for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review