Zodiac Tower 1.01

Zodiac Tower 1.01

Developer's description
Published by Enkord on 14 Feb 2014

"Misterios aventură puzzle"

Zodiac Tower este o aventură puzzle misterios, care este simplu de a juca, dar vă va ține în suspans. Fiecare puzzle vă rezolvați vă va aduce o camera mai aproape de partea de sus a vechi Turnul Zodiac, care deține cunoștințe sacru și înțelepciunea de astrologie.

Ia pe rolul unui astrolog care aspiră în căutarea pentru o mașină care permite spațiu de călătorie pe Lună și stele îndepărtate. Potrivi forme și sparge blocuri pentru a debloca noi camere si etaje pentru a te aduce cu un pas mai aproape de atingerea obiectivul dvs. misterios. Undeva ascuns în turnul, masina exista oameni care acordă puterea de a lua o călătorie lungă pentru a ajunge la marginea lumii. Poți să-l găsiți?

Zodiac Tower adaugă unele răsturnări de situație interesante de interfețe convenționale de joc de potrivire. Arta și muzica vă trageți în setarea fantezie imediat. Jocul are peste 100 de nivele, 10 de piese de mecanism pentru a descoperi, două moduri de joc, și timp de redare nelimitat. Este interesant pentru a juca pentru câteva minute, sau îngropa prin ore.

Requirements: CPU 600 MHz, 128 MB RAM, 32 MB video, DirectX 8 installed

 • Updated

  14 Feb 2014
 • Downloads

  178 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Zodiac Tower on 14 Feb 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Zodiac Tower Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review