Lode Runner. Episode I: Classicwards 1.0

Lode Runner. Episode I: Classicwards 1.0

Developer's description
Published by ZX Games on 16 Mar 2022

"Lode Runner. Joc arcade clasic. 75 de niveluri."

Lode Runner, dezvoltat inițial de către Broderbund în 1983, a fost unul dintre primele jocuri pentru a fuziona de arcade cu elemente de puzzle. Acum vă puteți bucura de clasice refăcut cu seria Lode Runner de Jocuri ZX.

Primul episod include primele 75 de nivele introduse în 1983.

Regulile jocului rămân neschimbate: colecta comori, sape capcane pentru dușmani (aka Bungelings), care încearcă să te vâna și pentru a muta în sus pe ecran pentru a ajunge la nivelul următor. Consultați Manualul de Lode Runner pentru descriere detaliată.

Viața infinit permite să vă bucurați de joc. A salva rapid si ajutor de încărcare vă provocare niveluri dificil. Nu este editor de nivel pentru tine pentru a obține de creatie. Puteți naviga cu ușurință prin niveluri pentru a edita și / sau să se joace-le peste.

Veti aprecia cu siguranta un control constant, ceea ce vă permite să se concentreze asupra jocului, nu pe imaginind cum de a monta o scara. Comuta între modurile full-screen și ferestre la care vă convine.

Requirements: Pentium I or higher, mouse

 • Updated

  16 Mar 2022
 • Downloads

  228 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Lode Runner. Episode I: Classicwards on 16 Mar 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Lode Runner. Episode I: Classicwards Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review