Cribbage Squares Solitaire 3.2.2

Cribbage Squares Solitaire 3.2.2

Developer's description
Published by Salty Brine Software on 25 Nov 2013

"Addictive Solitaire Game bazat pe Cribbage"

O versiune solitară excelentă a Cribbage pe care sigur o să găsiți o diversiune dependență. Cribbage Squares Solitaire este un joc cu un singur jucător, în care concurezi împotriva ta sau împotriva calculatorului pentru cel mai mare scor.

Obiectivul Cribbage Squares Solitaire este de a construi cele mai bune mâini de cribbage atât în ​​rânduri cât și în coloane. Cărțile sunt distribuite de pe punte pe rând. Selectați poziția pentru a plasa această cartelă mutând mouse-ul în acea poziție din grilă și făcând clic pe butonul stânga al mouse-ului. De asemenea, puteți trage cardul în poziția dorită în grilă.

Când 16 cărți au fost distribuite de pe punte, computerul va răsuci cardul Starter și va marca apoi mâinile pe baza regulilor tradiționale de pătuț. Totalul fiecărui rând va apărea în dreapta rândului și totalul fiecărei coloane va apărea sub coloană. Făcând clic pe un scor pe rând sau pe coloană, se va observa o defalcare a modului în care scorul a fost redus.

Scopul tău este să obții cel mai mare scor total posibil.

Distracție excelentă atât pentru jucătorii solitari, cât și pentru iubitorii de pătuț! Ajutorul extins de notare a cribbage-ului disponibil - vă va îmbunătăți cu siguranță abilitățile de pătuț.

Acesta este un joc distractiv. Îți ia doar puțin timp pentru a învăța, atunci și tu vei fi dependent!

Requirements: 4MB RAM. 3MB HD Space. VGA Video. 80386DX CPU

What's new in this version: Updated program interface,Added row/column score summary tooltip help,Fixed defect where CPU utilization is at 100%

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Cribbage Squares Solitaire on 25 Nov 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Cribbage Squares Solitaire Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review