Crystal Path 1.15

Crystal Path 1.15

Developer's description
Published by Puzzle Lab on 7 Dec 2011

"O modalitate de incantare pentru iubitorii de puzzle."

Locuitorii din teren zână sunt fericit să vă întâmpine în ţara lor frumoasă, în cazul în care au pregătit pentru tine o mulţime de puzzle-uri provocatoare. Veţi călători prin căi ţării misterioase, acoperite cu cristale de mai multe culori şi forme. Misiunea ta este de a elimina toate cristalele din caile - numai atunci va creatura care trăiesc pe această cale să te duci mai departe.Principiul jocului principal este simplu: de îndată ce ai pus trei cristale de o culoare, împreună, ele dispar. Dar calea pe care sunt pe se mişcă înainte, şi ar trebui să fie atent să nu lăsaţi cristale atingă partea de jos a ecranului, altfel jocul va fi de peste. Jocul este plin de bonusuri si caracteristici interesante, care vor face o experienţă de neuitat de fiecare data cand calci pe căi misterioase ale terenului puzzle.

Requirements: DirectX 7.0 or better

What's new in this version: The game has been localised to the following languages: German, Japanese, French, Spanish, Italian, Danish.

 • Updated

  7 Dec 2011
 • Downloads

  340 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Crystal Path on 4 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Crystal Path Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review