MahJong Suite 21.0

MahJong Suite 21.0

Developer's description
Published by TreeCardGames.com on 27 Feb 2024

"MahJong Suite"

MahJong Suite este o colecție de înaltă calitate de Mahjong Solitaire Jocuri. Fiecare joc MahJong are milioane de variantele de amestecare pentru a juca, astfel încât jocul rămâne proaspătă, indiferent de câte ori te joci. Bucurați-vă de statisticile detaliate ale fiecărui joc, cu grafice, diagrame 3D (plăcinte și baruri) și tabele pentru a estima nivelul de calificare (pe total, sesiunea actuală, seria de victorii și pierderilor, jucători de jocuri a castigat, scor jucători, hi-scoruri. ..), statistici pentru toate jocurile, jocuri de câștigat, jocuri Nu Victorii, Peste medie, Sub Mediu, nu Jucat ... Pentru iubitorii de MahJong, MahJong Suite este o placere garantat. Fiecare dintre jocuri este distractiv și interesant și vă va distra de ore. Dacă vă place mahjong jocuri, atunci veți dori să adăugați MahJong Suite pentru colecția ta!
Personalizarea Layouts: Un editor aspect unic built-in vă permite să schimbați aspectul de orice joc sau creați-vă propriile machete.
Personalizarea seturi de țiglă și fundaluri: Puteți personaliza tipul de placi de ceramica, fundalurile (de asemenea, aveți posibilitatea de a schimba Backgrounds prin utilizarea bmp fișiere imagine personalizate.), Piei, animații câștigătoare, Sunete, pointerii, nivelurile de Undo / Redo ... Puteți selecta din mai multe seturi diferite de placi de ceramica frumoase și fundaluri.
Statistici: Statistici jucători, jocuri de câștigat și Scorul de Statistică, toate statisticile de joc, etc În orice moment vă puteți aminti toate grafica 3D cu Total, sesiunea curentă sau din seria de Statistică. Vă puteți aminti, de asemenea, Jucatori, Hi-Scoruri, toate joc Statistică și Conectare Statistici care includ statistici din toate jocurile pe care le-am jucat vreodată.
Opțiuni de jucători: Puteți crea un număr nelimitat de jucători, astfel încât să puteți provoca prietenii tăi pentru a bate unul altuia Hi-Scoruri, Jocuri castigat, scor Statistică și mult mai mult!
Alte caracteristici: Milioane de posibilele jocuri pentru a juca pentru fiecare joc Mahjong! - Salvare, deschis și reporniți jocuri - nivel nelimitat de undo / redo - "Sugerează o mutare" comandă - bara de stare - Arată gresie ascunse ... și mult, mult mai mult!

Requirements: N/A

What's new in this version: MahJong Suite includes FIVE new layouts!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan MahJong Suite for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (10 votes)
Excellent
Your rating
Your review