Euro Truck Simulator 1.3b

Euro Truck Simulator 1.3b

Developer's description
Published by SCS Software on 6 Nov 2018

"Conduce camionul dvs. în întreaga Europă!"

Primul european - Un joc de simulare camion într-un cadru european, cu camioane europene lungi de transport! Condu încărcăturile de la Roma la Berlin la Madrid la Praga - și orașe mult mai multe - în vehiculele realiste. Reproducerea fidelă a permiselor de conducere de camioane pe drumul european. Pick up o varietate de încărcături, și dă-le la timp! Foarte realiste, modele de meticulos detaliate bazate pe camioane reale. Efective instrumente de lucru, cum ar fi indicatorii de intermitente, de temperatură și lumini de avertizare reduse de combustibil, ștergătoarele, și un set complet de măsurare. Pan aparat de fotografiat în jurul valorii de cabină, la fel ca și în cazul în care ați fost de fapt sta la volan.

Requirements: CPU 2.4 GHz, DirectX 9.0, 1 GB RAM, 1 GB HD space, 3D Accelerator with OpenGL

What's new in this version: Three new cities in the UK, Driving on the left side of the road in England, Ferry from Calais to Dover, A few new smaller roads, Improved DirectX, compatibility, OGG-format song player

 • Updated

  6 Nov 2018
 • Downloads

  236,498 (3 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Euro Truck Simulator on 6 Nov 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Euro Truck Simulator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (536 votes)
Very good
Your rating
Your review