Billiard Deluxe 1.0

Billiard Deluxe 1.0

Developer's description
Published by soft Xpansion GmbH & Co.KG on 17 Oct 2013

"Pool, Snooker, rusă biliard, Carambole"

Biliard Deluxe este o nu doar o???? Unul Morea???? joc de biliard. Este mai degrabă un nou joc de brand de biliard cu propriul său stil și caracter. Pentru prima dată, puteți găsi toate joc de biliard cele mai populare într-un singur pachet. Cu Biliard Deluxe puteți selecta nu numai joc de a juca, dar, de asemenea, loc pentru a face acest lucru. Puteți alege din interior, care vă permite să vă simțiți confortabil, puteți alege accesorii de joc cel mai preferați, puteți selecta nu numai lucru, ci spiritul.

Programul va ofera 4 tipuri de cel mai popular joc de biliard:
 - Pool inclusiv 5 subtipuri de top: 8-ball, 9-ball, 10-ball, un buzunar, bazin de drept (14.1)
 - Snooker
 - Rus biliard
 - Carambole (Carom).

Biliard Deluxe permite jucătorului pentru a selecta cele mai importante componente ale jocurilor, cum ar fi sala de joc de interior, mese, indicii, care sunt reprezentate în mai multe stiluri predefinite / forme. Jocul folosește moderne 3D-motor pentru a oferi cele mai bune mișcare, grafică și sunet de calitate. Te poti juca cu partenerul tau pe același computer sau prin rețea. Computer (inteligenta artificiala), adversar cu diferite niveluri de experiență este, de asemenea, pentru serviciul tau.

Nu este modul tutorial special, care vă sprijină pentru a înțelege tehnica de accident vascular cerebral si a prezice calea mingea și rezultate.

Regulile de joc sunt conformați (cu modificări minore pentru a crește capacitatea de joc) modalitățile stabilite de biliard Congresul Americii (bazin), World Professional & Biliard Snooker Association (snooker), Russian Federation biliard (Rusă biliard) și Statele Unite ale Americii biliard Association (Carom ).

Requirements: P-IV+, 250 Mb HDD, 256 MB RAM, 64 MB Grafikkarte (AGP), CD-ROM, Maus

What's new in this version: Neues Produkt

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Billiard Deluxe on 17 Oct 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Billiard Deluxe Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review