ChronoTimer 2.0.4

ChronoTimer 2.0.4

Developer's description
Published by PC Scoreboards on 23 Jun 2018

"Se contorizează de la un timp la altul sau până la zero."

Utilizați computerul și afișajul pe care îl aveți deja cu cronograful (cronometrul) și software-ul de cronometru pentru a vă transforma calculatorul într-un cronograf și un cronometru virtual. Descărcarea cronometrorului nostru este excelentă pentru păstrarea timpului în diverse scopuri. ChronoTimer dispune de o interfață de mouse și tastatură ușor de folosit, care permite controlul facil al tuturor funcțiilor cronometrului de calculator. ChronoTimer este o alternativă ieftină și portabilă pentru scorurile fizice costisitoare și pentru alți observatori de timp. Folosind programul nostru de cronometrare software-ul oferă flexibilitatea de a comuta între diferite scopuri folosind același hardware, care temporizatori fixe nu se poate potrivi. Software-ul nostru ChronoTimer este shareware, astfel încât să puteți încerca descărcarea cronometrorului GRATUIT înainte de a cumpăra. CARACTERISTICI: Mod de ecran complet accesibil. Ecran de control secundar opțional. Faceți clic și tastați interfața pentru a controla ușor. Culori complet personalizabile. Nume eveniment personalizabil în partea de sus. LED-uri de înaltă vizibilitate. Designul curat și simplu permite citirea ușoară de către spectatori. Se potrivește majorității monitorilor prin ajustarea rezoluțiilor diferite ale afișajului. Tasta USB portabil vă permite să mutați rapid și ușor înregistrarea între computere. INCLUDE: Denumirea evenimentului Cronograf / cronometru OPȚIUNI CHEIE: Tastele personalizate fac controlul cronometrorului rapid și ușor. OPȚIUNI DE CULOARE: Opțiunile ușor de utilizat vă permit să personalizați fiecare culoare pentru a corespunde culorilor locației dvs. OPȚIUNI SOUND: Schimbați buzerul, sfârșitul duratei ceasului și sunetele de avertizare pentru a vă folosi propriile fișiere audio. ALTE OPȚIUNI: particularizați numele evenimentului, precum și stilul de cifre utilizat pentru a afișa ora. Activați ecranul de control opțional pentru o cronometrare mai profesionistă. Configurați direcția ceasului, durata ceasului și timpul în care este redat un sunet de avertizare. Personalizați afișajul și funcționalitatea ceasului.

Requirements: Windows Vista or newer.

What's new in this version: Various fixes to prevent scoreboard crash. Add 'Setting up Your Screens' to Help. Update installer to install dot net framework as needed. Period time can now display down to tenths of a second.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ChronoTimer on 23 Jun 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
ChronoTimer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review