Odds Wizard 2.80

Odds Wizard 2.80

Developer's description
Published by Newhaven Software Ltd. on 29 Jun 2020

"Sport predicție și software-ul de pariuri."

Sport predicție și software-ul de pariuri. Generează cote bazate pe performanță pentru jocurile viitoare din orice sport liga, cum ar fi fotbal, hochei, tenis, etc. Menține baze de date Internet-actualizabile cu jocuri de trecut pentru peste 120 de ligi de fotbal din lume, UEFA Superleague, World / Euro Cupe, NHL, NFL, MLB, NBA, ATP, WTA și. Monitorizează echipelor rating în dinamică. A construit-in optimizator de pariu de sofisticat ca un instrument puternic. Efectuează analize avansate turneu. Caracteristici convenabil interfață cu utilizatorul intuitivă.

Cote Wizard este capabil de a calcula cote fixe (1 X 2), linia de bani (1 2), cote dublu-șansă (1X 12 2X), cote de handicap asiatic, cote handicap european, totaluri și scoruri corecte cu cote corespunzătoare, jumatate / plin cote de timp. Se ocupă de un număr nelimitat de ligi arbitrare cu până la 1024 de echipe, și un număr nelimitat de jocuri pe liga. cote live si cote pentru ori 1 si 2 sunt, de asemenea, acoperite.

Cote Wizard a fost complet integrat cu miza de optimizare Stake Wizard 4, de luare a deciziilor software generatoare de o strategie optimă de pariuri. Folosind analiza probabilitatea sofisticate, aceasta nu instrui direct pariorul ca de ceea ce structura pariu este de preferat, precum și a distribuției specifice fondului de pariuri. Pe baza noii teoremă, Stake Wizard 4 permite de a utiliza o gamă realist de creștere bankroll-ul, și să specifice probabilitatea încrederea de a ajunge la fondul de țintă.

What's new in this version: New version of the tool Data retriever (v3.2), added new tool Rename utility

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Odds Wizard on 30 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Odds Wizard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (29 votes)
Good
Your rating
Your review