Out of the Park Baseball 8 Free (Mac) 8.0.0.15

Out of the Park Baseball 8 Free (Mac) 8.0.0.15

Developer's description
Published by OOTP Developments on 29 Mar 2010
  • Size

    95.73 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Mac OS
  • Price

    $0.00
  • Updated

    29 Mar 2010
  • Downloads

    235 (1 last week)

"Unlimited & Free Baseball Simulare!"

Din Baseball Park 8 este o simulare de baseball premiat care a câștigat metacritic Joc PC al anului 2007 și este încă două jocul lor PC cel mai bine clasat din toate timpurile! Este, de asemenea PC Gamer "Sports Jocul Anului 2007". Suntem siguri că veți iubi acest serial care ne oferă acum versiunea complet funcțională 2007 a jocul nostru, OOTP 8, GRATUIT!

OOTP oferă flexibilitate de neegalat în crearea lumea ta baseball. Joaca solo cu o lume baseball de creație proprie: a face un simplu ligă, 8-echipa, juca un joc tipic Major League cu 2000 registrele, a crea o ligă istoric cu jucatori reali din orice an între 1901 și 2007 sau a construi o lume enorm cu ligi de baseball din mai multe țări. Pentru ultima provocare, participa la un ligii online și testa temperament dumneavoastră împotriva altor jucători umane!

Mâner sarcini GM ca proiectele, meserii, scouting, renunțările, finanțele echipei și a personalului. Negocierea contractelor jucator. Sau, se arunca cu capul în mai multe hands-on de management și a stabilit lineups echipei tale, personalul tangaj, și strategia în joc. Puteți supraveghea liga ta la un nivel ridicat, sau să joace în fiecare meci, gestionarea pas de pas.

Jucătorii din OOTP sunt evaluat pe mai multe abilități, și includ personalități individuale și fete personalizate create cu tehnologia FaceGen. Jucători OOTP progres realist-a lungul timpului. Încercați să construiți o echipă, prin proiectul, sau încercați să vă conectați agenților mare gratuit pentru a vă pune pe partea de sus! OOTP are, de asemenea, un motor de știri puternic, care generează mesaje personale și articole de știri. În spatele toate acestea sunt un motor incredibil de puternic statistice care urmărește un număr enorm de statistici pentru fiecare jucator in lumea ta. Vrei să știi cum lunetist dumneavoastră stele este de a face împotriva righties cu alergători în poziția de notare? Nici o problemă!

OOTP are, de asemenea, o comunitate de utilizator vibrantă și util, precum și unul activ, care creează un număr mare de particularizări utilizator, inclusiv seturi de speciale de efectiv, logo-uri, imagini player, si mai mult.

Requirements: 256 MB RAM, 600 MB HDD, 1 GHz CPU, 1024x768 display

What's new in this version: Released as unlimited & free version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Out of the Park Baseball 8 Free (Mac) on 17 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Out of the Park Baseball 8 Free (Mac) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review