Out of the Park Baseball [MAC] 13.9.32

Out of the Park Baseball [MAC] 13.9.32

Developer's description
Published by OOTP Developments on 2 Nov 2012

"Premiat de simulare de baseball, demo-ul gratuit!"

Din Baseball Park 13 este o simulare de baseball premiat care GamingTrend numește "simulare de baseball cel mai complet de pe piață". OOTP ofera o flexibilitate de neegalat în crearea lumea ta baseball. Joaca solo cu o lume baseball de creație proprie: a face o ligă simplu, 8-echipa, juca un joc tipic Major League cu complete de 2012 registrele, a crea o ligă istoric cu jucatori reali din orice an între 1871 și 2011 sau a construi o lume enormă cu ligi de baseball din mai multe țări. Pentru provocarea supremă, participa la o liga online și testa curajul dumneavoastră împotriva altor jucători umane!

OOTP 13 este cel mai aproape de cei mai mulți oameni pot obține de a fi manager general al unei echipe de baseball reale. Se ocupe de sarcini GM ca proiectele, meserii, scouting, renunțările, finanțele echipei și de personal. Negocierea contractelor de jucător. Sau, se arunca cu capul în mai multe hands-on de management și a stabilit lineups echipei tale, personalul tangaj, și în strategia de joc. Puteți supraveghea liga ta la un nivel ridicat, sau să joace în fiecare meci, gestionarea pas de pas.

Jucătorii din OOTP evaluat pe mai multe abilități, și includ personalități individuale și personalizate se confruntă creat cu tehnologia FaceGen. Jucători OOTP progres realist-a lungul timpului. Încercați să construiți o echipă, prin proiectul, sau încercați să vă conectați agenților mare gratuit pentru a vă pune pe partea de sus! OOTP are, de asemenea, un motor puternic de știri care generează mesaje personale și articole de știri. În spatele tuturor acest lucru este un motor incredibil de puternic statistice care urmărește un număr enorm de statistici pentru fiecare jucator in lumea ta. Vrei să știi cum lunetist vedeta ta este de a face împotriva righties cu alergători în poziția de notare? Nici o problemă!

OOTP 13 are, de asemenea, o comunitate de utilizator vibrantă și util, și unul activ, care creează un număr mare de particularizări utilizator pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți experiența dvs. de joc, inclusiv seturi de registrul special, logo-uri, imagini player, și mai mult.

OOTP oferă un demo de 10 zile pe deplin funcțional. Dă-o încercare!

Requirements: Intel Processor, 512 MB RAM, 800 MB HDD, 1 GHz CPU, 1024x768 display

What's new in this version: 2012 version with full major league 2012 rosters, new interface, real-time simulation mode and MUCH more

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Out of the Park Baseball [MAC] on 3 Nov 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Out of the Park Baseball [MAC] Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review