Out of the Park Baseball 19.6.53

Out of the Park Baseball 19.6.53

Developer's description
Published by OOTP Developments on 15 Jan 2022

"Premiat simulare de baseball, demo gratuit!"

Din Baseball Park 19, cea mai recentă ediție a celei mai bine cotate jocuri de strategie din lume, este un vis al fanilor de baseball devenit realitate. Jocul este licențiat oficial de MLB, MiLB și MLBPA!

"OOTP este o realizare uimitoare!" - Boston Red Sox Principal Proprietar John W. Henry

Pas cu pas a unui GM și / sau a unui manager care să dețină viitorul sau să rescrie trecutul francizei preferate de baseball din lumea reală. Construiți echipa așa cum doriți. Începeți o nouă carieră cu echipa favorită a 2018 MLB sau mergeți înapoi prin aproape 150 de ani de istorie de baseball și conduceți orice echipă din trecut! Puteți chiar crea propriul dvs. univers de ficțiune de baseball sau puteți concura în ligi online împotriva altor jucători OOTP. Fa-ti mutarea!

Setul nou de seturi de 2018 MLB va include toate sesiunile proiectate de Ziua de deschidere MLB, precum și întregul sistem liga minoră până la ligile de începători și chiar viitoarele cursuri de schițe. În plus, 8 ligi internaționale (Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Australia, Italia, Olanda, Mexic și Cuba) și mai multe ligi independente internaționale și americane se întorc la OOTP 19 cu precizări și previziuni pentru 2018.

Descoperiți talente noi, pregătiți următorul superstar, negociați cu agenți gratuit, intrați în discuții comerciale cu alte echipe, construiți dinastia și călătoresc o franciză într-un viitor infinit! În calitate de manager, scufundați-vă în managementul mai activ, stabiliți grupele echipei dvs., plasați-vă personalul, strategia în joc și apelați fotografiile de la dugout. Puteți să vă supravegheați liga la un nivel înalt sau să jucați fiecare joc în modul de joc redesignat, gestionând redarea prin joc sau chiar împărțirea pe teren. OOTP a acoperit totul!

Out of the Park Baseball 19 - Fă-ți mișcarea!

Requirements: 4 GB RAM, 3 GB HDD, min. 1024x768 display

What's new in this version: 2018 version with full Major League 2018 rosters, redesigned interface, improved 3D gameplay mode and much more.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Out of the Park Baseball on 7 Oct 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Out of the Park Baseball Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review