Run.GPS Trainer UV 2.3.8

Run.GPS Trainer UV 2.3.8

Developer's description
Published by eSymetric GmbH on 15 Mar 2013
  • Size

    7.02 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows, Pocket PC
  • Price

    $33.99 Buy full version
  • Updated

    15 Mar 2013
  • Downloads

    733 (1 last week)

"Formare și de navigare pentru sportivi"

UV Run.GPS Trainer este instrumentul perfect pentru a lua de-a lungul a face tot felul de sporturi cum ar fi alergatul, schi, drumeții, și multe altele. UV Run.GPS Trainer este compatibil cu cele mai multe smartphone-uri și PocketPC (necesită Windows Mobile PC 2003 Pocket, Windows Mobile 5 sau Windows Mobile 6).Înregistrare    * De înaltă precizie algoritm pentru formare de înregistrare melodii, distanțe și viteze    * Display complet configurabil (alege de la parametrii de formare profesională mai mare de 50)    * Detectarea pauză: prezinta toate pauzele pe ecranul cu hartă și calculează viteza medie pe timp net    * Înregistrarea manuală de non-training-GPS, cum ar fi înotul    * Cheie hardware de control al tuturor functiilor - touch screen nu este necesar    * Ușor de utilizat butoane mari pentru start, stop și Split,    De backup incremental * în timpul unui antrenament (niciodată nu pierde datele dumneavoastră, chiar dacă se prăbușește baterii mai)    * Introduceți un titlu, descriere și sport    * Relativ exacta de calorii de calcul bazat pe sport faci, parametrii dumneavoastră personale și parametrii de formare    * Încărca toate înregistrările de formare cu un singur clic pentru a GPS-Sport.net sau GPSies.com    * Orice formare poate fi continuat în orice moment (chiar și zile mai târziu)Alte caracteristici    * Harta (importul din mai multe surse, cartografie Trail Instant)    * Navigare (pe ecran sau prin mesaje vocale)    * Iesire voce (informații de formare, indicațiile de navigație)    * Analiza de formare (toate înregistrările de formare accesibile prin intermediul jurnalului de bord)    * Geo-codificare Imagini (mai ușor decât cu orice alt software)    * Partener de antrenament virtual (concura împotriva dumneavoastră sau a altora)    * Marcatorilor    * Urmărirea live (pe GPS-Sport.net sau alte site-uri)

Requirements: Windows Mobile 2003/Windows Mobile 5/Windows Mobile 6, GPS

What's new in this version: Use device vibration as a signal, e.g. if navigation route is left. Improved user interface. New languages Czech, Russian, Hebrew, Dutch and Italian. New sports. Several technical improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Run.GPS Trainer UV on 15 Mar 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Run.GPS Trainer UV Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review