SeasonPlanner - 2004 4.0.1135

SeasonPlanner - 2004 4.0.1135

Developer's description
Published by B&B Software, Inc. on 11 Oct 2012

"Sport Team Software și constructor de site-ul web."

SeasonPlanner este un instrument uimitor de a organiza și motiva echipe sportive. Puteți utiliza software-ul pentru a construi listele echipelor, programe, galerii mesaj imagine și articole. Înainte de un eveniment, puteți scrie un titlu de previzualizare și art. După evenimente, introduceți în rezultate, o imagine, și scrie un titlu și articol de știri. Introduceți informații și imagini de echipe, jucători și antrenori. Imaginile sunt folosite pentru a construi carduri de sport și registrele și sunt afișate pe paginile web acum cu o secțiune galerii de imagini pentru stocarea imaginilor de mari dimensiuni. Ai construi un site web design profesional cu o apasare de buton. SeasonPlanner este foarte usor de utilizat. Începe construirea echipei de pas cu pas printr-un expert care vă ghidează printr-o serie de pași pentru a construi informații echipei, registrele, și program. O interfață calendar este folosit pentru a construi practica si programul evenimentelor. Jucător și inforation Evenimentul este înscris în ecranele de bine organizate. SeasonPlanner are o avere de capabilități de raportare. Orarele, registrele, profile jucator, rezumate de evenimente, carduri de sport, certificate, premii și litere pot fi create cu ușurință. SeasonPlanner este o piesă uimitoare de software și o necesitate pentru orice echipă care doresc un site web.

Requirements: IBM Compatible PC, Pentium or higher processor (32MB RAM)

What's new in this version: Picture Galleries,Ad Free Season Web Sites, Team Sponsors and Friends, Site Passwords, and Site Names

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SeasonPlanner - 2004 on 11 Oct 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
SeasonPlanner - 2004 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0.5/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review