Four Empires: Bush against terrorists 1.2

Four Empires: Bush against terrorists 1.2

Developer's description
Published by Sinedsoft on 11 Apr 2014

"Joc strategic unic, bazat pe monopol."

Unic tabla de joc strategic "Four Empires: Bush împotriva teroriștilor", arată similar cu Monopoly, dar regulile și scenariile sunt destul de diferite: va fi orașe cucerire capabili de rivali, efectuează lupte activ impotriva lor, efectuarea de teste nucleare și a lansa o nuclear rasă.

În acest joc poți să te joci un scenariu de-al treilea război mondial între Rusia, Statele Unite ale Americii, China și Uniunea Europeană și sunteți capabil să joace scenariul "Bush împotriva teroriștilor", în care vă reprezintă partea americană împotriva Iranului, Siriei și Irak.

14 orașe, care la începutul jocului sunt distribuite între jucători, sunt plasate pe tabla de joc. Un scop de joc este o cucerire de 10 orașe în joc individuale și 12 de orașe în joc de echipa. Poti cumpara unitati de protecție a orașelor, cumpara unitati de armata activă, ataca orașele de rivali, să efectueze teste nucleare și a lansa o cursa nucleară în sectoarele corespunzătoare de pe placa de joc.

Requirements: 500 MHz CPU, 32 Mb RAM, 16 Mb video RAM

 • Updated

  11 Apr 2014
 • Downloads

  506 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Four Empires: Bush against terrorists on 11 Apr 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Four Empires: Bush against terrorists Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review