GameBoost 3.3.7.2022c

GameBoost 3.3.7.2022c

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 22 Sep 2022
 • Size

  5.96 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  22 Sep 2022
 • Downloads

  10,083 (19 last week)

"A face jocuri și internet alerga mai repede."

GameBoost stabilește standardul pentru jocurile pe calculator și software-ul de optimizare pe internet. GameBoost crește instantaneu performanțele computerului și stoarce fiecare ultimul bit de performanta conexiunii calculator și internet este capabil. Cu multe dintre cele mai noi jocuri de PC-uri care necesită cerințe hardware de mare pentru a avea o experiență de joc adecvat, este important pentru a optimiza performanțele computerului. Windows este un sistem de operare general care este folosit pentru multe sarcini; aceasta nu este optimizat pentru jocuri. Cu GameBoost și câteva clicuri de mouse-ul, veți observa o creștere de cadre pe secundă, joc netedă și mai puțin de latență și lag în timpul de joc multiplayer. GameBoost face mai multe de registru și de sistem modificări de Windows pentru a crește performanțele de hardware-ul de jocuri de noroc în vigoare; aceasta vă permite să joace cele mai recente jocuri fără a fi nevoie să-și petreacă sute de dolari pentru a face upgrade hardware-ul. Aceste modificări efectuate pe computer îmbunătăți utilizarea memoriei, modul în care aplicațiile prim plan sunt prioritizate cu procesorul, hard disk de acces de citire și scriere viteze, cum grafică de repede se poate afișa pe ecran, viteza de ansamblu a conexiunii la internet și latență. GameBoost nu face modificări, nici patch-uri și nici modificări la jocuri în sine, prin urmare, nu software-ul de detectare a anti-cheat consideră software-ul nostru inselat si nu va fi interzis de la aceste retele de jocuri de noroc. GameBoost îmbunătățește, de asemenea, viteza conexiunii la internet; aceste modificări ale sistemului de lucru cu toate conexiunile la internet, cum ar fi prin cablu, DSL, U-un vers, Fios și dial-up. Dacă observați în timpul jocurilor multiplayer pe care le primesc de ping lungi și lag, GameBoost poate contribui la îmbunătățirea viteza conexiunii dumneavoastră. GameBoost face mai multe modificări registry Windows pentru a îmbunătăți modul în care pachetele de rețea sunt transmise și primite, vom crește dimensiunile de buffer care permite ca datele să fie transmise și prelucrate mai rapid de pe computer, care permite jocuri și descărcarea de fișiere pentru a lucra mult mai repede.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GameBoost on 8 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GameBoost Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (10 votes)
Good
Your rating
Your review