GameGain 4.3.7.2022c

GameGain 4.3.7.2022c

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 22 Sep 2022
 • Size

  5.75 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  22 Sep 2022
 • Downloads

  11,287 (18 last week)

"A face jocuri alerga mai repede de pe computer."

Unul dintre primele și cele mai complete produse, GameGain stabilește standardul pentru software-ul de optimizare jocurile pe calculator. GameGain creste instantaneu performanțele computerului și stoarce fiecare ultimul bit de performanta hardware-ul de jocuri de calculator este capabil. Cu multe dintre cele mai noi jocuri de PC-uri care necesită cerințe hardware de mare pentru a avea o experiență de joc adecvat, este important pentru a optimiza performanțele computerului. Windows este un sistem de operare general care este folosit pentru multe sarcini de zi cu zi; aceasta nu este optimizat pentru performanțe de gaming. Cu GameGain și câteva clicuri de mouse-ul, veți observa o creștere de cadre pe secundă, joc netedă și mai puțin lag în timpul jocurilor de noroc. GameGain face mai multe de registru și de sistem modificări de Windows pentru a crește performanțele de hardware-ul de jocuri de noroc în vigoare; aceasta vă permite să joace cele mai recente jocuri fără a fi nevoie să-și petreacă sute de dolari pentru a face upgrade hardware-ul computerului. Aceste modificări efectuate pe computer îmbunătăți utilizarea memoriei, modul în care aplicațiile prim plan sunt prioritizate cu procesorul, hard disk de acces citire și scriere și modul în care grafica de repede poate afișa pe ecran. GameGain nu face modificări, nici patch-uri și nici modificări la jocuri în sine, prin urmare, nu software-ul de detectare a anti-cheat consideră software-ul nostru inselat si nu va fi interzis de la aceste retele de jocuri de noroc. Uneori, chiar și cel mai puternic hardware-ul de jocuri de calculator poate fi încetinit de cele mai noi jocuri. Multe dintre jocuri noi au nevoie de carduri rapide grafice, mai multă memorie și procesoare mai rapide pentru a avea o experiență de joc pot fi redate. De asemenea, datorita popularitatii de console de jocuri acasă mai multe dintre aceste jocuri sunt portate pe PC slab, impact asupra performanței la cel mai rapid de mașini. Cu GameGain hardware-ul computerului este optimizat la extrem, permițându-vă pentru a obține cea mai bună performanță posibilă pentru aceste jocuri, fara a sacrifica grafica fidelitate.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GameGain on 12 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GameGain Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (21 votes)
Good
Your rating
Your review