GameSwift 2.3.7.2022

GameSwift 2.3.7.2022

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 29 May 2023
 • Size

  4.84 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  29 May 2023
 • Downloads

  6,603 (1 last week)

"A face jocuri și calculator a alerga mai repede."

GameSwift stabilește standardul pentru software-ul de optimizare PC și joc. O combinație de cele două produse PCMedik și GameGain; GameSwift face instantaneu computerul mai rapid și rezolvă probleme comune asociate cu reducerea vitezei de frustrant și erori și va îndepărta toate ultimul bit de performanțele computerului și de jocuri sunt capabile de. Îți amintești când ai devenit primul brand-ul nou calculator pe și cât de repede a mers? Cu GameSwift și un click de mouse, puteți aduce înapoi această viteză pe computer instantaneu. GameSwift scanează rapid computer pentru probleme comune și le fixează, se face apoi o serie de modificări permanente la Windows, astfel computerul se simte ca aceasta este o noua marca din nou. Nu a face cu un calculator lent și de a face sarcinile dura mai mult pentru a finaliza, instala GameSwift și face computerul alerga mai repede. De-a lungul timpului ca să instalați un software nou și actualizat, ai impresia computerul este mai lent din cauza acestor aplicații fiind mai exigente de hardware mai repede. GameSwift face computerul mai rapid de a face mai multe modificări la setările Windows; de exemplu, se oprește câteva animații care degradeaza performanta, instruiește CPU cum să acorde prioritate sarcinilor de fundal, modul în care fișierele sunt încărcate și scrise pe hard disk, modificări la modul în care memoria este utilizat atunci când programele folosesc fișierul de swap de memorie și viteza de ansamblu a conexiunea la internet și latență. GameSwift face mai multe de registru și de sistem modificări de Windows pentru a crește performanțele de hardware-ul de jocuri de noroc în vigoare; aceasta vă permite să joace cele mai recente jocuri fără a fi nevoie să-și petreacă sute de dolari pentru a face upgrade hardware-ul. Aceste modificări efectuate pe computer îmbunătăți utilizarea memoriei, modul în care aplicațiile prim plan sunt prioritizate cu procesorul, hard disk de acces de citire și scriere viteze, cum grafică de repede se poate afișa pe ecran, viteza de ansamblu a conexiunii la internet și latență. GameSwift nu face modificări, nici patch-uri și nici o modificare la jocuri de ei înșiși.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GameSwift on 30 May 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GameSwift Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (7 votes)
Medium
Your rating
Your review