Reinstall DirectX EZ 6.3

Reinstall DirectX EZ 6.3

Developer's description
Published by AthTek Software on 4 Jan 2020

"Complet rezolva orice problemă DirectX."

Reinstalați DirectX EZ este un instrument sistem de urgență pentru jucătorii de jocuri video. Aceasta poate ajuta utilizatorii să rezolve orice problemă DirectX complet și fără efort. Dacă ați întâlnit o eroare DirectX recurente care nu pot fi îndepărtate cu metode comune, Reinstall DirectX EZ ar putea oferi o soluție finală pentru tine. Cu Reinstall DirectX EZ, nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la problemele DirectX orice mai mult.

DirectX este o colecție de interfețe de programare a aplicațiilor (API) pentru manipularea sarcinilor legate de multimedia, jocuri în special video și clipuri video 3D. Eroare DirectX nu este o problemă comună pentru majoritatea utilizatorilor de Windows. Cu toate acestea, dacă ești atât de norocos pentru a satisface o eroare DirectX fatală, ați putea obține cu greu scos din sistem. Cu Reinstall DirectX WZ, jucătorii de jocuri video se poate repara cu ușurință DirectX în mai multe etape. Acum, să ne vedea unele dintre funcțiile principale ale acesteia:

* Dxdiag â???? DirectX diagnostic va ajuta să rapid știu dacă DirectX este în stare bună. Dxdiag este primul pas pentru a repara DirectX, și vă recomandăm să facem dxdiag lunar.
* Tab repara un???? această filă este setat pentru a repara erorile DirectX. Dacă ați întâlnit fatal error DirectX: cod x notificare, aveți posibilitatea să urmați instrucțiunile pentru a elimina toate erorile fatale DirectX din sistem.
* Reinstalați fila â???? uneori ai nevoie să reinstalați DirectX DirectX sau actualizări de la mașina dvs., pur și simplu du-te la tab-ul Reinstalați și puteți controla pe deplin DirectX cum doriți. Reinstalați DirectX EZ a fost numit de această funcție.
* Backup and Restore â???? instrumentul cel mai necesar pentru jucătorii de jocuri video care doresc să facă o copie de rezervă DirectX pentru totdeauna. V-ar fi capabil de a restabili DirectX în orice moment doriți.

Reinstalați DirectX EZ nu este o aplicație gratuită. De încercare gratuită are unele caracteristici limitate. Dacă doriți să utilizați versiunea completă, vă rugăm să luați un cod de înregistrare pentru a înregistra.

Requirements: 256 RAM

What's new in this version: DirectX compatible database updates-- important. Auto detects Windows setup disc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Reinstall DirectX EZ on 4 Jan 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Reinstall DirectX EZ Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (6 votes)
Very good
Your rating
Your review