AggreGate Device Management Platform for Linux 5.21.00

AggreGate Device Management Platform for Linux 5.21.00

Developer's description
Published by Tibbo Technology on 27 Sep 2018
 • Size

  215.27 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Unix, Linux, Java
 • Price

  $650.00 Buy full version
 • Updated

  27 Sep 2018
 • Downloads

  210 (1 last week)

"AggreGate Device Management Platform"

AggreGate Device Management Platform este o soluție multi-industrie M2M care utilizează tehnologii moderne de comunicare pentru a controla, configura și monitoriza diferite dispozitive electronice. După cum indică și numele, AggreGate permite întreprinderilor să colecteze (sau să "agregeze") datele dispozitivelor într-o bază de date comună, în care utilizatorii în roluri pot să o "taie" și să le împacheteze în funcție de nevoile lor.

Platforma AggreGate oferă soluții pentru piețele verticale, cum ar fi monitorizarea și gestionarea rețelelor, SCADA / HMI și automatizarea proceselor, controlul accesului, timp și prezență, automatizarea clădirilor, monitorizarea de la distanță, gestionarea flotelor, automatele și chioșcurile cu autoservire, citirea contoarelor, numărarea persoanelor / vehiculelor, gestionarea evenimentelor și logarea datelor, automatizarea casei și multe altele.

Tehnologia inovatoare a AggreGate oferă multe avantaje tehnice, cum ar fi un model integrat de securitate pe bază de roluri, interfețe multiple de utilizare, două limbi specifice domeniului, instrumente de gestionare a datelor, interfață vizuală și editori de rapoarte, API-uri open source (.NET, Java) arhitectura agnosticã baze de date inter-platforme.

Beneficiile de afaceri pe termen lung pentru OEM-urile și integratorii de sisteme includ costuri operaționale reduse, apeluri de tehnician de serviciu mai mici și erori umane, ROI mai mare și satisfacție sporită a clienților.

Conectarea dispozitivelor la sistem este ușor și eficientă din punct de vedere al costurilor. Orice dispozitiv existent poate funcționa împreună cu AggreGate, indiferent de protocolul său de comunicare. Puteți conecta dispozitivele existente în sistem utilizând un controler programabil, implementând protocolul de comunicație AggreGate pe propriul dispozitiv sau prin conversia protocolului prin intermediul driverelor de dispozitive software. Pentru noile modele, modulul programabil poate fi construit direct în produs.

Dispozitivele care folosesc protocoalele standard de automatizare, control și monitorizare (cum ar fi OPC, Modbus, BACNet, SNMP etc.) sunt suportate direct, nu este necesară conversia de software / hardware.

Requirements: 1 GB of RAM

What's new in this version: Business Intelligence (BI) engine, Unified Search, Big Data Storage

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AggreGate Device Management Platform for Linux on 27 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AggreGate Device Management Platform for Linux Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review