ChrisPC DNS Switch Pro 4.20

ChrisPC DNS Switch Pro 4.20

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 10 May 2020
 • Size

  1.36 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $14.99
 • Updated

  10 May 2020
 • Downloads

  841 (1 last week)

"ChrisPC DNS Switch Pro - Schimbați repede DNS-ul"

ChrisPC DNS Switch Pro vă ajută să modificați cu ușurință setările DNS ale adaptorului de rețea cu un singur clic. Caracteristicile sunt diverse și vă oferă posibilitatea de a vă menține baza de date DNS și de a importa liste de servere DNS personalizate din fișierele text.

Software-ul vă va ușura viața: poate doriți să vă protejați anonimatul, caz în care puteți selecta un server din lista de grupuri prestabilite DNS anonime. Sau puteți alege să utilizați servere DNS securizate care filtrează site-urile care reprezintă potențiale amenințări la adresa PC-ului dvs. (evitând virusi, malware, troieni etc.).

Mai mult, cu copiii dvs. care navighează pe internet, puteți alege să treceți la un server DNS sigur pentru copii, pentru a vă îndepărta de pe site-urile dăunătoare, cum ar fi cele adulte, sau cele care încurajează violența, drogurile și / sau comportamentele indecente. În cele din urmă, este posibil să doriți doar un DNS mai rapid decât cel pe care îl are furnizorul dvs. de internet, caz în care puteți utiliza unul din grupul prestabilit DNS regulat sau unul din grupul DNS personalizat.

Având toate aceste grupuri prestabilite de servere în baza de date DNS, ChrisPC DNS Switch vă oferă libertatea de a gestiona confortabil setările DNS pentru toate adaptoarele de rețea aparținând PC-ului / laptopului care rulează Windows.

Fiind un software complet gratuit pentru uz non-comercial, ChrisPC DNS Switch este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață astăzi pentru a gestiona gestionarea DNS pentru cei care au grijă de setările de conectivitate și nu sunt mulțumiți de setările prestabilite ale conexiunilor serverului DNS.

Caracteristicile switch-ului ChrisPC DNS:
- Modificați DNS-ul computerului cu doar un clic.
- Setați DNS-ul dvs. preferat sau selectați unul din baza de date DNS a software-ului.
- Importă liste de servere DNS din fișier text.
- Blocați site-urile pentru adulți sau cele care încurajează violența, drogurile și / sau comportamentele indecente prin selectarea unui DNS Safe Family Safe.
- Obțineți acces la site-uri blocate sau restricționate din țara dvs. utilizând un DNS regulat sau anonim.
- Salvează setările DNS inițiale, astfel încât să le puteți restabili în siguranță în orice moment.

What's new in this version: NEW: ChrisPC DNS Switch Pro. Added the option to set automatic DNS settings for the network adapters. The systray menu can be customized to show DNS lists by category. Updated DNS list. Other fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ChrisPC DNS Switch Pro on 10 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ChrisPC DNS Switch Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review