ChrisPC DNS Switch 4.20

ChrisPC DNS Switch 4.20

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 10 May 2020
 • Size

  1.32 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  10 May 2020
 • Downloads

  902 (1 last week)

"ChrisPC Comutator DNS - schimba rapid DNS-ul tau"

ChrisPC DNS Comutare vă oferă o interfață simplă, dar eficientă grafică cu utilizatorul pentru a selecta adaptor de rețea / cardului și schimbe DNS corespunzătoare acestora cu DNS-ul ales de pe listele presetate sau cu un DNS personalizat. Caracteristici sunt diverse și vă va oferi posibilitatea de a menține baza de date DNS.

Software-ul va face viața mai ușoară: Este posibil să doriți pentru a proteja anonimatul în cazul în care puteți selecta un server din lista de grup prestabilit Anonim DNS. Sau puteți alege să utilizeze serverele DNS Secure care filtra site-urile care sunt potențialele amenințări la PC-ul dvs. (evitarea viruși, malware, troieni, etc).

Mai mult decât atât cu copiii tăi navigarea pe internet s-ar putea alege pentru a comuta la un server DNS Safe familie să orienteze clar de site-uri nocive, cum ar fi cele pentru adulți, sau cele care încurajează violența, droguri și / sau de comportament indecent. În cele din urmă, s-ar putea să fie ca vrei doar un DNS mai rapid decât cel furnizorul de internet are, în cazul în care s-ar putea folosi una din Regular grupului DNS presetat sau unul din grupul tau personalizat DNS.

Prin având toate aceste grupuri prestabilite de servere în baza sa de date DNS, ChrisPC Schimba DNS va ofera libertatea de a gestiona convenabil setările DNS pentru toate adaptoarele de rețea aparținând la PC / laptop care rulează Windows.

Fiind un software complet gratuit pentru utilizare non-comercial, ChrisPC Schimba DNS este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață astăzi să se ocupe de managementul DNS pentru cei cărora le pasă de setările de conectivitate și nu sunt mulțumiți de setările de conexiune implicit al serverului DNS.

ChrisPC DNS Comutator caracteristici:
- Schimbarea DNS computer cu doar 1 click.
- Setați DNS-ul preferat sau selecta una din software-ul de DNS Baza de date.
- Site-uri web Block adulți sau cele care încurajează violența, droguri și / sau comportament indecent prin selectarea unui Safe DNS familie.
- Obțineți acces la site-uri blocate sau restricționate în țara dumneavoastră folosind un DNS regulate sau anonim.
- Salvează setările DNS inițiale, astfel încât să le puteți restaura în siguranță înapoi în orice moment.

What's new in this version: NEW: ChrisPC DNS Switch Pro. Added the option to set automatic DNS settings for the network adapters. The systray menu can be customized to show DNS lists by category. Updated DNS list.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ChrisPC DNS Switch on 10 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ChrisPC DNS Switch Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review