ConceptDraw NetDiagrammer Mac 5.5.1

ConceptDraw NetDiagrammer Mac 5.5.1

Developer's description
Published by Computer Systems Odessa on 14 Nov 2013

"Deseneze diagrame de rețea și scanare LAN"

ConceptDraw NetDiagrammer a fost dezvoltat de rețea de calculatoare profesionale diagrame, scanare LAN și vizualizare, pregătirea documentației de rețea, planificarea rețelei. Software-ul este destinat pentru administratorii de rețea, directori IT, designeri și ingineri de rețea, precum și pentru toți cei care își găsește documentația de rețea detaliate, diagrame și scheme critice.

 Software-ul include colecții mari de forme sarcini specifice de obiecte de rețea, precum și șabloanele, mostre, și ușor de utilizat experți. Caracteristici cheie:- Biblioteci speciale de diferite echipamente de rețea de calculatoare- Puncte de conexiune pre-atribuite pe porturile de echipamente- Șabloane de pornire rapidă pentru Active Directory, de rețea de bază, Director LDAP, schema logică a rețelei și alte- Inteligente smart-conectori- Capacitățile de import export puternic /. ConceptDraw importurile NetDiagrammer și fișiere de export pentru un număr mare de raster, vector, formate multimedia și text- Forme inteligente- Suport Hyperlink- Colectarea de flowcharting profesionale, UML, web design, biblioteci plan de podea de obiecte- Unitati de masura diferite- Compatibilitate Cross-Platform- MS Suport Visio

Requirements: G3 or higher processor, 128 Mb RAM, 200 Mb HDD

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan ConceptDraw NetDiagrammer Mac for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review