DameWare Remote Support 12.1.1.273

DameWare Remote Support 12.1.1.273

Developer's description
Published by DameWare Development LLC on 11 Apr 2020
 • Size

  72.68 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $285.00 €
 • Updated

  11 Apr 2020
 • Downloads

  4,491 (6 last week)

"Un sistem de întreprindere de management de aplicare."

DameWare NT Utilities (DNTU) este un sistem de întreprindere de management aplicaţie care permite administratorilor să meargă dincolo de limitele de MMC Microsoft. DNTU ofera o colectie integrata de Microsoft Windows NT administrare utilitati, încorporate într-un "uşor de utilizat" interfaţă centralizată pentru gestionarea de la distanţă a Windows NT/2000/XP/2003 servere şi staţii de lucru.

Toate standard Windows Server NT/2000/2003 şi NT/2000/XP utilitati Windows Workstation sunt incluse în DNTU de puternic Explorer-stil de interfaţă, multe dintre care au fost mult îmbunătăţite pentru a oferi performanţe superioare, a adăugat funcţionalitate, precum şi uşurinţa de utilizare.

DNTU conţine, de asemenea, instrumente particularizate NT, inclusiv programul de DameWare Mini de control de la distanţă şi NT Exportator de Utilităţi, şi sprijină, de asemenea, utilizarea de pagini standard, coajă de proprietate şi meniuri contextuale shell.

DameWare NT Utilities conţine, de asemenea, un puternic Active Directory Object Browser si functionalitate extinsa Active Directory pentru căutare, regăsire şi de filtrare a tuturor obiectelor si atributelor AD. Managementul de obiecte, cum ar fi precedenţi (unităţi organizatorice), Containere, Utilizatori, Grupuri, Contacte, Calculatoare, şi Acţiuni, precum şi atributele care nu sunt disponibile în MMC de la Microsoft (de exemplu, fotografii, logo-uri, ID angajat, etc ..) sunt toate suportate. DNTU de OU exclusiv Quick & Imagine / Logo-ul de management funcţionalitatea doar în continuare subliniază angajamentul DameWare de dezvoltare de a produce produse de calitate, care sunt uşor de utilizat.

In plus fata de Active Directory, DNTU sprijină, de asemenea, gestionarea de domenii, staţii de lucru, unităţi de disc, jurnalele de evenimente, grupuri locale, grupurilor globale, membrii de domeniu, fişierele deschise Imprimante, procese, proprietăţi, registri, Servicii, sesiuni, acţiuni, shutdown / reboot , Software, Terminal Services / RDP, Utilizatori, Wake-On-LAN, şi mai multe caracteristici.

DNTU continuă să sprijine moştenirea (non-AD), Microsoft Windows Network punerea în aplicare printr-o dinamică "Microsoft Network Windows" ecranul de parcurgere a arborelui. Controlere de domeniu, servere şi staţii de lucru, precum şi non-răsfoibilă maşini (maşini, care implicit nu sunt afişate în browser-ul Microsoft Network Windows), pot fi administrate cu usurinta prin numele sau adresa IP a maşinii după ce a fost adăugată la vizualizarea arborescentă de reţea browser-ul.

DNTU practic vă oferă posibilitatea de a gestiona întregul reţea Windows NT/2000/2003/XP de la un uşor de utilizat Explorer-stil de interfaţă.

DNTU include, de asemenea, programul de DameWare Mini Remote Control pentru implementarea rapidă şi uşoară şi depanare, şi exportator de a extrage rapid de informaţii de la maşini Windows la distanţă. Pentru informaţii suplimentare despre aceste produse, vă rugăm să aruncaţi o privire la paginile lor corespunzătoare cu informaţii despre produs.

Politica de dezvoltare DameWare de licenţiere accesibile se bazează pe numărul de administratori de fapt, folosind software-ul, indiferent de numărul de servere sau clienti fiind accesate. Versiunea de 30 de zile proces este pe deplin funcţional şi de suport tehnic gratuit prin e-mail este disponibil atât în ​​timpul şi după perioada de evaluare.


Caracteristici cheie
  DameWare NT Utilities
  
  Din păcate, nu avem nici tabele compararea produsului, astfel încât nu vă putem oferi o listă specifică a diferenţelor între software-ul şi software-ul nostru concurent. Caracteristici schimba mult prea des să ţină pasul cu comparaţii şi suntem de părere că punctele de vânzare de software-ul nostru nu se bazează pe comparaţii de caracteristici, dar în punerea în aplicare efectivă a acestora. Acesta este motivul pentru care oferim o descărcare de 30 de zile trial, astfel Administratorii pot instala si testa software-ul nostru, în mediul lor, înainte de a alege să-l cumpere.

De asemenea, deşi suntem de părere că programul de DameWare NT Utilities ca un ansamblu ofera numeroase caracteristici îmbunătăţite faţă de ceea ce concurenţii noştri trebuie să ofere, de asemenea, noi recunoaştem că unii dintre competitorii nostri pot avea o caracteristică specifică, care oferă funcţii suplimentare asupra a ceea ce avem în prezent au de a oferi. Deci, dacă sunteţi în căutarea pentru o caracteristică specifică în cadrul software-ul nostru, vă rugăm să ne anunţaţi la support@dameware.com şi vom fi bucuroşi să vă furnizeze orice informaţii suplimentare care le avem despre această funcţionalitate specifică.

Cu toate acestea, aici sunt unele caracteristici pe care le simt sunt unele din punctele cheie de vânzare la software-ul nostru:

    * Funcţionalitatea DNTU lui Active Directory nu necesită ca utilizatorul să fie logat în prezent în domeniu, în scopul de a funcţiona. Avem, de asemenea, primesc continuu comentarii de la comunitatea noastra de utilizatori, că punerea în aplicare a interfeţei nostru Active Directory este unul dintre cele mai bune de pe piaţă astăzi. Nu numai în funcţionalitate, dar, de asemenea, în flexibilitatea şi uşurinţa de utilizare.
       
    * DNTU include, de asemenea, programul de Mini Remote Control, precum şi Exportator DameWare. Deci, sunt obtinerea de fapt trei produse puternice toate într-un preţ scăzut.
       
    * DNTU este o aplicaţie multi-threaded, care permite pentru o performanţă sporită şi viteză. Deci, nu trebuie să aşteptaţi pentru o vizualizare pentru a termina de încărcare înainte de a începe o altă sarcină în cadrul software-ului. De asemenea, aveţi posibilitatea de a personaliza priorităţile firului.
       
    * DNTU este pusă în aplicare într-o MDI (Multiple Document) interfaţă. Cu alte cuvinte, puteţi avea deschise mai multe vizualizări pentru aceeaşi maşină sau chiar mai multe maşini simultan.
       
    * Achiziţionarea de DNTU include, de asemenea, de 12 de luni de la întreţinere gratuită pentru aceste licenţe, precum şi suport pentru software-ul nostru este inclus gratuit (chiar înainte de a vă decide să cumpere software-ul).

În afara de caracteristici şi uşurinţa de utilizare, noi personal, cred alte două puncte majore de vânzare sunt cum software-ul nostru este licentiat, şi sprijinul nostru. Noi personal credem sprijinul nostru vorbeste de la sine şi nu ştim de nici o altă societate care răspunde pentru a accepta cererile, produce remedierile rapide, şi adaugă caracteristici noi, cât de repede ca şi noi. Sprijinul este de asemenea oferit gratuit, prin intermediul e-mail la support@dameware.com, chiar înainte de a vă decide să cumpere software-ul, şi sistemul nostru de licenţe necesită doar să vă achiziţionaţi o licenţă pentru fiecare utilizator de software-ul nu, pentru fiecare masina care va fi conectarea la distanţă. Prin urmare, dacă aţi avea 10.000 de maşini în mediul dvs. şi la numai 100 de Administratori, atunci ar fi nevoie doar de 100 de licenţe.

Prin urmare, cel mai bun recomanda putem da este de a descărca software-ul şi să-l încercaţi pentru a vedea dacă software-ul nostru satisface nevoile dumneavoastra. Acesta este motivul pentru care oferim proces de 30 de zile gratuit, astfel încât puteţi să-l încerca în mediul dvs. înainte de a vă decide să-l cumpere. Puteţi descărca cea mai recentă versiune a software-ului de la http://www.dameware.com/downloads.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DameWare Remote Support on 11 Apr 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DameWare Remote Support Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (9 votes)
Good
Your rating
Your review