Hyena 14.0.0

Developer's description
Published by SystemTools.com on 19 May 2020
 • Size

  18.16 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $329.00
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  1,850 (3 last week)

"Simplificaţi sarcinile de management server."

Adăugaţi mai multe domenii, de sute sau mii de servere, staţii de lucru, şi utilizatori, şi înainte tu stii asta, lucrurile pot iesi din mana.

Hiena este conceput pentru a simplifica şi centraliza atât aproape toate sarcinile de zi cu zi de gestionare, oferind în acelaşi timp noi capabilitati pentru administrarea sistemului.

Hiena este un software care vă permite gestionarea reţelei.

Această funcţionalitate este prevăzută într-un singur produs, centralizat, uşor de utilizat. Folosit astăzi de zeci de mii de administratori de sistem la nivel mondial, hiena este un instrument care fiecare administrator nu îşi poate permite să fie fără.

Hyena foloseste o interfata Explorer-de stil pentru toate operaţiunile, inclusiv dreptul de click de mouse meniurile pop-up context pentru toate obiectele.


Utilizarea built-in de Windows unelte de administrare pentru a gestiona un mediu spre mare, Windows NT sau Windows 2000/2003/2008 de reţea poate fi o provocare. Adăugaţi mai multe domenii, de sute sau mii de servere, staţii de lucru, şi utilizatori, şi înainte tu stii asta, lucrurile pot iesi din mana. Hiena este conceput pentru a simplifica şi centraliza atât aproape toate sarcinile de zi cu zi de gestionare, oferind în acelaşi timp noi capabilitati pentru administrarea sistemului. Această funcţionalitate este prevăzută într-un singur produs, centralizat, uşor de utilizat. Folosit astăzi de zeci de mii de administratori de sistem la nivel mondial, hiena este un instrument care fiecare administrator nu îşi poate permite să fie fără.

Hyena foloseste o interfata Explorer-de stil pentru toate operaţiunile, inclusiv dreptul de click de mouse meniurile pop-up context pentru toate obiectele. De management de utilizatori, grupuri (atât locale, cât şi la nivel mondial), acţiuni, domenii, computere, servicii, dispozitive, evenimente, fişiere, imprimante şi locuri de muncă de imprimare, sesiuni, fisiere deschise, spatiu pe disc, drepturile de utilizare, mesagerie, exportator, programarea de locuri de muncă, procese , şi de imprimare sunt toate suportate. Pentru un exemplu tipic de la nivel de întreprindere, în scopul de hienă, faceţi clic aici.

În plus faţă de susţinerea standard Windows funcţiile sistemului de management, Hiena, include, de asemenea, integrarea extinsă Active Directory. De fapt, Hiena, poate fi folosit pe orice client Windows NT/2000/XP/Vista de a gestiona orice Windows NT 3.51, 4.0, Windows 2000, Windows XP / Vista, sau Windows Server 2003/2008 de instalare.

Hiena include, de asemenea, plin de export şi de acces bazate pe Microsoft optiuni de raportare. Toate aceste caracteristici fac parte din versiunea standard a Hiena. Enterprise Edition adaugă suport pentru proprietăţile de utilizator Terminal Server, 5.5/2000/2003 Exchange Server, cutia poştală de integrare şi de integrare WMI.

Hiena politica de cost de licenţiere eficace se bazează pe numărul de administratori utilizează efectiv produsul, indiferent de numărul de utilizatori finali sau servere. Copie de 30 de zile de evaluare este pe deplin funcţional şi suport gratuit este disponibil atât în ​​timpul şi după perioada de evaluare.

Caracteristici ale Hiena se numără:

- Crearea, modifica, şterge, iar utilizatorii de vedere, grupuri, şi de membru al grupului
- Modificarea proprietăţilor unice sau multiple de utilizare, inclusiv Terminal Server şi setările de cutie poştală Exchange
- A crea automat directorul acasă şi a cotelor de acasă pentru utilizatori, inclusiv de configurare de securitate complet
- Fişiere text delimitat de export de utilizatori, grupuri, imprimante, calculatoare, membrii grupului, servicii, sarcinile programate, spatiu pe disc, de registru, precum şi informaţii Active Directory pentru a-ti intreaga retea.
- Vizionati toate acţiunile de server, copia şi şterge fişiere, fără unitate de mapările
- Vezi evenimente, sesiuni, acţiuni, procese, şi fişierele deschise pentru orice server
- Servicii de vizualizare şi control, precum şi driverele pentru unul sau mai multe computere
- Gestionarea social şi permisiunile de fişiere, inclusiv crearea de acţiuni noi şi vizualizarea tuturor drepturilor de acces pe acţiuni, în acelaşi timp
- Programa de la distanţă, şterge, şi de a gestiona de locuri de muncă pentru mai multe computere în acelaşi timp,
- De la distanţă shutdown şi reboot-o singura sau grup de computere
- Vezi restul de spatiu pe disc pentru mai multe computere în acelaşi timp,

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Hyena on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Hyena Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (8 votes)
Good
Your rating
Your review