RSSOwl - Powerful RSS / RDF / Atom News Feed Reader 2.2.1

RSSOwl - Powerful RSS / RDF / Atom News Feed Reader 2.2.1

Developer's description
Published by RSSOwl on 30 Dec 2013
 • Size

  3.81 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  30 Dec 2013
 • Downloads

  595 (2 last week)

"RSSOwl este un RSS gratuit / RDF / Atom Newsreader"

RSSOwl este un liber RSS / RDF / Atom Newsreader în Java folosind SWT bibliotecă grafic la fel de repede. RSS ("Really Simple Syndication" sau "Site Summary Rich") este o specificație document care oferă utilizatorilor puterea de a colecta și de a organiza știri și informații bazate pe Web într-un mod mai eficient. Aplicații care colectează datele de la site-uri RSS conforme sunt numite cititori RSS sau "agregatori". RSSOwl este o astfel de cerere. Acesta vă permite să adune, să organizeze, actualizarea, și a stoca informații de la orice sursă conforme într-o informare convenabil, interfață ușor de utilizat, cu excepția selectate în diferite formate pentru vizualizarea offline și partajare, și mult mai mult. De ce "Owl"? Bufnita este un simbol traditional de înțelepciune, și un vânător liniștit, eficient. Veți găsi, de "ochi mari" RSSOwl este un mare ajutor atunci când scanarea gamă largă Web-ului de resurse RSS.

RSSOwl ruleaza pe Windows, Mac, Linux și Solaris. Unele dintre caracteristicile interesante sunt căutări puternice, browser-ul încorporat, notificări tavă, asistent curat-up și personalizare complet. RSSOwl nu necesită instalare, pur și simplu începe cu o DoubleClick și pentru a găsi o listă uriașă de probă fluxuri deja furnizate. De asemenea, puteți importa cu ușurință feed-uri existente la alți cititori în RSSOwl utilizând formatul popular OPML. Un manager de actualizare integrată ține de aplicare până la data și oferă în plus suplimente, de exemplu, pentru a citi grupuri de știri preferate interiorul RSSOwl ca și în cazul în care în cazul în care newsfeed. Toate datele sunt stocate într-un singur director care poate fi pus pe un stick USB, făcând RSSOwl o platformă de aplicații portabile cruce, care este ușor de utilizat și de a gestiona.

Requirements: Java VM 1.5+

What's new in this version: This update provides fast access to actions on an article below its content and addresses some issues with keyword feeds. Please visit http://www.rssowl.org for a list of changes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan RSSOwl - Powerful RSS / RDF / Atom News Feed Reader for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review