SoftPerfect Connection Emulator 1.8

SoftPerfect Connection Emulator 1.8

Developer's description
Published by SoftPerfect on 1 May 2020

"Imită conexiunile necorespunzătoare la rețea."

Softul de emulare a conexiunii SoftPerfect (SCE) este un emulator de mediu WAN pentru dezvoltatorii de aplicații de rețea, administratorii de sistem și inginerii de rețea. Dezvoltatorii de software care creează aplicații compatibile cu rețeaua, în special cele de ultimă oră, cum ar fi software-ul VoIP sau protocoalele în timp real, trebuie să-și testeze produsele într-o serie de medii.
Cele mai multe aplicații funcționează bine pe conexiunile de bandă largă, dar ce se întâmplă dacă aplicația dvs. va fi utilizată și pe legături de comunicații de viteză redusă, cum ar fi GPRS sau Satellite? Aici SCE vine la îndemână. Acesta imită o conexiune de rețea cu limite de lățime de bandă scăzută, latență și pierderi. Folosind SCE puteți testa cât de bine funcționează aplicația dvs. pe conexiuni lente sau lungi pentru a vă asigura calitatea produsului software. SCE rulează pe orice PC cu Windows XP sau superior, permițându-vă să aplicați selectiv limite de lățime de bandă, să introduceți întârzieri aleatorii pe fluxuri de date și să simulați pierderi de pachete pentru a imita un canal de comunicare de calitate inferioară. Descărcați de pe www.softperfectcom.com

Requirements: Network connection or LAN

 • Updated

  1 May 2020
 • Downloads

  990 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SoftPerfect Connection Emulator on 1 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SoftPerfect Connection Emulator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (97 votes)
Excellent
Your rating
Your review