AdGuard for Mac 2.5.1.928

AdGuard for Mac 2.5.1.928

Developer's description
Published by Adguard Software Limited on 21 Nov 2020

"AdGuard este cel mai bun anunț de blocare a anunțurilor pentru Mac OS X!"

AdGuard pentru Mac este primul blocator de anunțuri autonom din lume, conceput special pentru MacOS. Oferă mult mai mult decât orice extensie a browserului: ar putea bloca tot felul de anunțuri în toate browserele și chiar în alte aplicații, protejându-vă confidențialitatea pe parcurs.

                * De ce să alegeți AdGuard? *
                1. Blocarea eficientă a anunțurilor - AdGuard blochează toate tipurile de anunțuri. Pop-up-uri, anunțuri video, bannere și altele - totul va dispărea. Datorită filtrării neobișnuite a fundalului și a procesării cosmetice, tot ce veți vedea este o pagină curată cu conținutul pentru care ați venit.
                2. Navigarea sigură pe internet - calculatoarele Mac sunt mult mai puțin susceptibile de malware, dar ar fi greșit să ignorați posibilele amenințări. Există încă o mulțime de site-uri de phishing și frauduloase pe Internet, iar AdGuard vă va proteja de acestea.
                3. Protecția vieții private - AdGuard combate toate trackerele și sistemele analitice care vă spionă datorită filtrului special Spyware proiectat de echipa AdGuard. Acesta acumulează reguli împotriva tuturor analizelor online cunoscute care încearcă să vă fure datele private.
                4. Filtrarea în interiorul aplicațiilor -
                Există o mulțime de aplicații care altfel nu pot rezista afișării anunțurilor pentru dvs. AdGuard vă permite să obțineți cele mai bune performanțe din ambele lumi oferind o opțiune de filtrare a traficului pentru orice aplicație instalată pe Mac.

                AdGuard va fi o soluție reală pentru cei care sunt obosiți de anunțuri nedorite. Nu vor mai exista banere intruzive, distragerea animatiei flash, reclame video enervante pe . Puteți descoperi un internet curat și sigur acum, deoarece milioane de utilizatori AdGuard au făcut deja.

                *Cerințe de sistem*
                Sistem de operare: OS X 10.7 și versiuni ulterioare.
                Browsere: orice.
                Disk: 100 MB spațiu liber pe hard disk.

Requirements: Mac OS X 10.10 and later, 100 MB of free disk space

What's new in this version: https://adguard.com/en/versions/mac/release.html

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AdGuard for Mac on 21 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AdGuard for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review