PCSwift 2.3.7.2022c

PCSwift 2.3.7.2022c

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 21 Sep 2022
 • Size

  5.81 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  21 Sep 2022
 • Downloads

  6,499 (20 last week)

"Asigurați-calculator și internet a alerga mai repede."

PCSwift stabilește standardul pentru PC și optimizare pe internet software-ul. O combinație de două produse noastre PCSwift și accelerație; PCSwift face instantaneu computerul mai rapid și rezolvă probleme comune asociate cu reducerea vitezei de frustrant și erori și va îndepărta toate ultimul bit de performanta conexiunii calculator și internet este capabil. Îți amintești când ai devenit primul brand-ul nou calculator pe și cât de repede a mers? Cu PCSwift și un click de mouse, puteți aduce înapoi această viteză pe computer instantaneu. PCSwift scanează rapid computer pentru probleme comune și le fixează, se face apoi o serie de modificări permanente la Windows, astfel computerul se simte ca aceasta este o noua marca din nou. Nu a face cu un calculator lent și de a face sarcinile dura mai mult pentru a finaliza, instala PCSwift și face computerul alerga mai repede. De-a lungul timpului ca să instalați un software nou și actualizat, ai impresia computerul este mai lent din cauza acestor aplicații fiind mai exigente de hardware mai repede. PCSwift face computerul mai rapid de a face mai multe modificări la setările Windows; de exemplu, se oprește câteva animații care degradeaza performanta, instruiește CPU cum să acorde prioritate sarcinilor de fundal, modul în care fișierele sunt încărcate și scrise pe hard disk, modificări la modul în care memoria este utilizat atunci când programele folosesc fișierul de swap de memorie și viteza de ansamblu a conexiunea la internet și latență. PCSwift îmbunătățește, de asemenea, viteza conexiunii la internet; aceste modificări ale sistemului de lucru cu toate conexiunile la internet, cum ar fi prin cablu, DSL, U-un vers, Fios și dial-up. Dacă observați în timpul jocurilor multiplayer pe care le primesc de ping lungi și lag, PCSwift poate contribui la îmbunătățirea viteza conexiunii dumneavoastră. PCSwift face mai multe modificări registry Windows pentru a îmbunătăți modul în care pachetele de rețea sunt transmise și primite, vom crește dimensiunile de buffer care permite ca datele să fie transmise și prelucrate mai rapid de pe computer, permițând jocuri, navigarea pe web și descărcarea de fișiere pentru a lucra mult mai repede.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PCSwift on 8 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Infected
 • Kaspersky:

  Infected
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PCSwift Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review