Split PST 15.01

Developer's description
Published by Split PST on 19 May 2015
 • Size

  8.71 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $49 Buy full version
 • Updated

  19 May 2015
 • Downloads

  68 (2 last week)

"Folosiți software-ul avansat pentru a împărți fișierul PST."

Fișierele PST sunt depozitul tuturor mesajelor și comunicațiilor dvs. de e-mail. În timp, dimensiunea fișierului PST devine supradimensionată, ceea ce pune probleme de corupție și, în multe cazuri, încetinește performanța MS Outlook. Aceste erori sunt de obicei denumite erori de limitare de 2 GB, cu referire la limita de mărime de 2 GB a fișierelor PST în versiunile anterioare ale Outlook. Cu toate acestea, această limită de dimensiune a fost crescută în versiunile ulterioare, deoarece menținerea dimensiunii fișierelor PST este importantă pentru a asigura performanța normală a Outlook.

Kernel for PST split este o aplicație cu mai multe caracteristici, cu multe funcții avansate, ceea ce face ca funcționarea sa să fie chiar simplă. Este conceput și dezvoltat pentru a face față acestor probleme PST, întrucât divizează sau împarte fișierele PST de dimensiuni mari în fișiere PST de dimensiuni mai mici. Folosind Kernel pentru PST Split, puteți împărți fișierul PST de perspectivă într-un mod fără probleme. În timp ce împărțiți fișierele PST, instrumentul asigură menținerea integrității datelor a fișierului original și a fișierului rezultat.

Kernel pentru PST Split vă permite să împărțiți fișierul PST în funcție de dată, expeditor, foldere PST și selecție de foldere. În timp ce împărțiți pe dată, toate articolele de e-mail dintr-un interval de date definit sunt incluse într-un singur fișier. În timpul împărțirii prin ID-ul de e-mail al expeditorilor, toate articolele de la un anumit expeditor sunt salvate într-un singur fișier. De asemenea, utilizatorii pot realiza un fișier PST corespunzător fiecărui folder al fișierului PST original. În plus, utilizatorul poate selecta folderele necesare din mai multe fișiere PST și să le extragă într-un singur fișier PST. Aceasta permite utilizatorilor să salveze diferite foldere PST precum Inbox, Jurnale, Calendar, Contacte, Elemente trimise, Elemente șterse și Schițe din mai multe fișiere PST pentru a separa fișierele PST. De asemenea, puteți împărți fișierele PST activate cu parolă, în funcție de dimensiune, prin furnizarea parolei.

Kernel for PST Split vă ajută în împărțirea fișierelor PST create folosind versiunile MS Outlook 2000, 2002 (XP), 2003, 2007. Pentru a verifica funcționarea și funcționalitatea utilitarului, utilizatorul poate descărca versiunea de încercare. Accesați: www.split-pstcom

Requirements: Pentium class processor, Minimum 512 MB RAM, 20 MB for Software installation

What's new in this version: Download Split PST Tool is now available with better features and now it supports Windows 8.1

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Split PST on 19 May 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Split PST Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review