NetCrunch Suite 10.8.2

NetCrunch Suite 10.8.2

Developer's description
Published by AdRem Software, Inc. on 15 May 2020

"Monitorizarea și gestionarea rețelei automate"

NetCrunch Suite este un sistem de monitorizare și gestionare a rețelei unic și fără agent, capabil să monitorizeze fiecare dispozitiv din rețea. Monitorizați lățimea de bandă, disponibilitatea, performanța, serviciile, NetFlow și multe altele. Generați automat vederi și hărți și afișări în timp real. Primiți alerte prin e-mail, SMS, ferestre pop-up sau configurați NetCrunch pentru a întreprinde acțiuni corective automate, cum ar fi restartarea unui serviciu sau rularea unui script.

NetCrunch monitorizează toate sistemele de operare de vârf, cum ar fi Windows, Linux, VMware ESX / ESXi, Mac OS X și BSD. Toate fără a fi necesare agenți sau SNMP.

De asemenea, monitorizează performanța și disponibilitatea a 70 de servicii de rețea, inclusiv Ping, HTTP / HTTPS, SSH, FTP, DNS, SMTP și multe altele.

Un server de trafic Netflow este inclus, care integrează datele privind traficul de rețea dintr-o gamă de dispozitive care utilizează toate protocoalele populare precum: IPFix, NetFlow (v5 și v9), JFlow, netStream, CFlow, AppFlow, sFlow, rFlow și Cisco NBAR.

NetCrunch Suite suportă toate versiunile SNMP, inclusiv versiunea 3 cu suport pentru capcane de versiune 3. Utilizează protocolul SNMP pentru a monitoriza routerele, switch-urile, imprimantele, firewall-urile, senzorii și alte dispozitive de rețea. Împreună cu peste 8500 MIB-uri incluse, NetCrunch dispune, de asemenea, de un compilator MIB, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință noi MIB-uri în biblioteca programului.

Open Monitor vă oferă o modalitate ușoară de a conecta date de la orice sursă, fie că este vorba de o aplicație sau de un dispozitiv. Acesta permite livrarea ușoară a oricăror date de contor către NetCrunch Suite. Acesta poate fi un script (adică VBScript, PowerShell, Javascript) care rulează pe serverul NetCrunch sau o aplicație. Datele pot fi, de asemenea, trimise către NetCrunch de la orice sistem la distanță utilizând pur și simplu REST API.

Cu peste 160 de pachete de monitorizare predefinite pentru sistemele de operare și dispozitivele de rețea gestionabile SNMP, NetCrunch poate identifica, configura și începe să monitorizeze dispozitivele rețelei din cutie. Pragurile de bază și declanșatoarele de nivel învață rețeaua dvs. și vă avertizează asupra unor modificări neașteptate. Monitorizarea dependențelor împiedică inundațiile de alertă.

Requirements: Windows Server, 4 processors, 4GB RAM

What's new in this version: OpenSSL updated to v. 1.0.2u Fixes: multiple 'node down' events generated in a specific scenario changing NetCrunch server port results in System and sensor monitors to fail widgets aren't properly rendering in high resolution calculated counters aren't properly collected after save And more

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested NetCrunch Suite on 1 Jun 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
NetCrunch Suite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review