Advanced Host Monitor 12.42

Advanced Host Monitor 12.42

Developer's description
Published by Advanced Network Software on 22 May 2020

"Software-ul de monitorizare a rețelei premiat"

HostMonitor este un software de monitorizare a rețelei premiat care monitorizează continuu disponibilitatea și performanța serverelor.

HostMonitor poate verifica sistemele Windows și UNIX, routerele Cisco și Juniper, dispozitivele NetApp NAS, serverele Hewlett-Packard, dispozitivele UPS, sistemele gazdă și clienți VMWare și multe altele.
Poate pinge o gazdă, verifica un traseu, monitoriza Web, Mail sau server DNS, verifică data de expirare a domeniului și a certificatului, monitorizează temperatura, tensiunea și starea ventilatorului pe diverse dispozitive.
HostMonitor poate verifica spațiul disponibil pe disc, cantitatea de memorie fizică sau virtuală gratuită, utilizarea procesorului, dimensiunea monitorului unui fișier sau folder, verificarea integrității fișierelor și site-ului web; testează serverele SQL, monitorizează traficul în rețea și multe altele.

Verifică serverele de rețea la intervale regulate și realizează acțiuni predefinite dacă un dispozitiv nu răspunde. Poate oferi un avertisment vizual și sonor, trimite un mesaj de poștă electronică la o cutie poștală, un pager sau un telefon mobil, execută programe externe, reîncepe serviciile etc. (30 de metode de alertă).

HostMonitor poate genera fișiere și rapoarte ale rezultatelor testelor. HostMonitor oferă diferite nivele de detaliu ale fișierului jurnal și formate de fișier jurnal și poate fi configurat astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Programul include un analizor de jurnal care poate ilustra informații separate pentru fiecare gazdă testată, poate colecta informații statistice și arata grafice ale tuturor timpilor de solicitare pentru anumite perioade de timp pentru toate serverele individuale sau individuale.

Pachetul include, de asemenea, instrumentul de descoperire a rețelei, serviciul Web, serviciul Telnet, agenții de monitorizare la distanță pentru Windows, Linux, FreeBSD și Solaris, alte utilitare.

Pachetul Advanced Host Monitor este disponibil în mai multe opțiuni de licențiere: Starter (199 RON), Professional (350 RON), Advanced (599 dolari), Enterprise (1299 dolari) și Enterprise cu actualizări de viață (2499 RON).

Requirements: Internet Explorer 8+, 50 MB disk space

What's new in this version: www.ks-soft.net/hostmon.eng/news.htm

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced Host Monitor on 23 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced Host Monitor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (8 votes)
Excellent
Your rating
Your review