IPHost Network Monitor 5.1.14047

IPHost Network Monitor 5.1.14047

Developer's description
Published by IPHostMonitor on 11 Apr 2019

"retea distribuita si instrument de monitorizare server"

IPHost Network Monitor este un software de rețea și de monitorizare a serverului distribuit. Acest instrument permite monitorizarea site-uri web si aplicatii intranet, e-mail, baze de date (Oracle, MySQL, MS SQL, ODBC) servere, lățime de bandă și echipamente de rețea, de alte resurse în interiorul și în afara rețelei (LAN sau WAN). șabloane de aplicații pentru descoperirea și monitorizarea diferitelor servere și aplicații server. Rețeaua de agenți la distanță permite monitorizarea resurselor în mai multe rețele separate. Performanță și alte contoare pe Windows PC-urile pot fi monitorizate prin intermediul WMI; pe sistemele UNIX / Linux / Mac prin SNMP. Protocoale suportate: HTTP, HTTPS, FTP, SMTP, POP3, IMAP, ODBC, PING, și multe altele. Monitor tranzacții web pentru aplicații end-to-end web și de monitorizare a site-ului de e-commerce. Browser-ul SNMP MIB cu suport SNMP SET. capcane SNMP monitor pentru avertizări imediate cu privire la eveniment. De asemenea, puteți utiliza oricare din cele 4.000 suplimentare Nagios plugin-uri v.2.0.3 pentru a monitoriza ceea ce ați folosit pentru Network Monitor cu IPHost. Alerte prin e-mail, SMS, Jabber, ICQ, AOL, SNMP SET, reda un sunet sau prin executarea unui program de. instrumente de administrator furnizat. , rapoarte zilnice saptamanale, lunare automate (rezumat, tendință, problemă) pentru orice monitor, gazdă sau de grup. Rapoartele pentru perioada personalizate și alerte vizuale în interfața web. 500 monitoare pentru
de încercare de 30 de zile, după perioada de probă se transformă în versiune gratuită automat cu 50 de monitoare pentru totdeauna.

Requirements: Disk space: 75 MB for program files & 1-5 GB for monitoring database depending on number of monitors

What's new in this version: IPHost Network Monitor creates now fast backup of monitoring configuration, so user can restore monitoring configuration only, without monitoring results. Improved performance and reduced monitoring database size, that allows to monitor more resources using the same hardware. Other improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested IPHost Network Monitor on 11 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
IPHost Network Monitor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review