Net Control 2 Classroom 11.0

Net Control 2 Classroom 11.0

Developer's description
Published by Net Software P.C. on 11 Jul 2015

"Software managementul clasei"

Net Control 2 este un software de clasă de management, predare software de monitorizare și administrare de rețea, special concepute pentru mediul educațional, biblioteci, cafenele Internet. Este o soluție finală și universal pentru predare-câștigătoare atribuire,, de gestionare a rețelei, de luare de prezentare. Perfectă pentru organizarea procesului de predare și dispunerea comunicării între studenți și un lector. Net Control 2 include versiunea originală Broadcast Desktop teachnology, care permite difuzarea imaginii de pe desktop pentru profesori la mai multe calculatoare de student, fără pierderi de performanță și calitate. Utilizând caracteristica Remote Desktop, profesorul poate ajuta pe elevi să rezolve probleme fără a veni la computerele lor. Gestionați accesul la Internet, calculatoare de blocare pentru a atrage atenția, folosiți Whiteboard și desktop Recorder instrumente de predare virtuale, de a comunica cu elevii folosind diverse instrumente de transmitere a mesajelor, inclusiv servicii de mesaje text, chat-uri și Manager de vorbire.
Net Control 2 suportă toate versiunile moderne de Windows, inclusiv Windows 7 și Vista.
Acesta a fost special conceput pentru o gestionare ușoară a mai multor calculatoare la un moment dat. Ușor poate fi utilizat în ambele rețele locale fără fir convenționale și fără nici o configurare suplimentară.
In plus, suntem mandri sa oferim acest software pentru cel mai scăzut din costul industriei de licențiere.
Versiunea de evaluare pot fi testate pentru gratuit, pe de până la 50 de calculatoare din cadrul perioadei de proba 30 zile. Doar încercați acum!

Requirements: Pentium 4/Atom/Celeron 1.2 GHz+, RAM 1GB (for Windows 7/8), TCP/IP network (Ethernet, wireless)

What's new in this version: New tools and features, better support of Windows 8 and 10

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Net Control 2 Classroom on 25 Mar 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Net Control 2 Classroom Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review