NetSpot 2.12.999

NetSpot 2.12.999

Developer's description
Published by NetSpot on 13 Feb 2020
 • Size

  13.12 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $0
 • Updated

  13 Feb 2020
 • Downloads

  35,940 (1 last week)

"Analiza site-urilor wireless LAN pentru Mac"

NetSpot 2 este singura aplicație profesională pentru sondajul site-ului wireless, analiza Wi-Fi și depanarea problemelor pe Mac OS X. Este GRATUIT și foarte simplu, fără a fi nevoie să fiți expert în rețea pentru a începe să utilizați NetSpot astăzi! Tot ce trebuie să efectuați un sondaj cuprinzător privind localizarea fără fir este MacBook-ul dvs. care rulează Mac OS X 10.10+, NetSpot funcționează pe orice rețea 802.11.

Analizați acoperirea Wi-Fi
NetSpot este cel mai simplu software-ul nativ wireless pentru site-ul de sondare pentru Mac. Aveți nevoie doar de câteva clicuri pentru a încărca planul dvs. de birou sau hartă a zonei și a începe un sondaj de rețea. Doar indicați unde vă aflați pe hartă, iar NetSpot începe imediat să măsoare semnalul wireless, să se deplaseze și să colecteze date Wi-Fi. Asta este: acum aveți toate informațiile necesare pentru a analiza scurgerile de semnal radio, pentru a descoperi sursele de zgomot, pentru a utiliza canalul hărților, pentru a găsi punctele de acces efective etc.

Vizualizați rețeaua wireless
Din punct de vedere al eficienței, rețeaua dvs. Wi-Fi are nevoie de hotspot-uri plasate corect și canale radio atribuite într-un mod adecvat: hărțile vizuale Wi-Fi pe care le obțineți datorită NetSpot vă permit să vedeți toate zonele moarte fără acoperire și să optimizați destinațiile de plasare a punctelor hotspot; Puteți vedea încărcarea canalelor și decideți cum să le utilizați în mod ideal.

Rețeaua de planificare wireless
NetSpot este, de asemenea, un uimitor instrument de analiză fără fir pentru planificarea Wi-Fi. Încărcați o hartă, colectați unele date wireless ale sondajului site-urilor, construiți o hartă completă de încălzire a rețelei. Acum, vizualizarea fiecărui canal separat este la fel de ușoară ca o plăcintă. După ce localizați un canal gol fără rețele fără fir - este alegerea optimă pentru o nouă rețea Wi-Fi. NetSpot vă permite, de asemenea, să selectați cu ușurință canalele pentru hotspoturi noi Wi-Fi cu un raport minim semnal / zgomot.

Remediați rețelele fără fir
Datorită noilor vizualizări de depanare puteți identifica ușor și rapid problemele legate de conectivitate și interferențe fără fir, găsiți surse de zgomot excesiv, rezolvați problemele de configurare Wi-Fi și obțineți sfaturi profesionale automatizate cu privire la fiecare problemă vizualizată de NetSpot PRO.

Requirements: Mac OS X 10.10 and higher

What's new in this version: ---

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested NetSpot on 13 Feb 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
NetSpot Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review