IPSentry Network Monitoring Software 6.00.2

IPSentry Network Monitoring Software 6.00.2

Developer's description
Published by RGE, Inc. on 17 Jan 2024
  • Size

    25.58 MB
  • License

    Commercial
  • OS

    Windows
  • Price

    $199.00 Buy full version
  • Updated

    17 Jan 2024
  • Downloads

    312 (1 last week)

"Monitorizarea dispozitivelor de rețea și de a fi notificate."

Software-ul de monitorizare IPSentry Network este un pachet software de monitorizare a rețelei centralizate bazate pe Windows folosit de mii de specialisti de sistem de informare, administratori de sistem, și furnizorii de soluții IT din intreaga lume de peste 10 ani.

IPSentry efectuează monitorizarea constantă a numeroase aspecte ale infrastructurii de rețea și oferă alerte de notificare ar trebui să existe o defecțiune detectată, prag depășit, sau alte probleme definite, asigurându-se că atunci când există o problemă, vă sunt conștienți de problema de corecție imediată, prin urmare, reducerea substanțială timp în jos.

Când cumperi software IPSentry Network Monitor, sunteți de cumpărare un puternic instrument de administrare a rețelei, care va monitoriza în permanență la internet și intranet servere, routere, modemuri, baze de date, servicii, jurnalele de evenimente, date de performanță și mai mult, 24 de ore pe zi, asigurandu-se ca dvs. rețea și dispozitive sunt funcționează corect.

Dacă este detectată o problemă, diverse alerte și notificări pot fi declanșate pentru a vă asigura că sunt conștienți de această problemă cât mai curând posibil. Cu IPSentry, puteți alege din diverse opțiuni de alertă și de notificare, cum ar fi pager, telefon mobil, e-mail, alerte sonore, control extern de alimentare pentru lumini și sirene, repornește de sistem, repornește de servicii, și mai mult.

Fie că sunteți de monitorizare un server sau cinci sute, efectuarea de teste de ping simple sau teste complexe de rețea, bazate pe praguri de interogare baze de date, SNMP schimbări valoare delta și valorile de performanță contra, IPSentry este conceput pentru a oferi o interfață simplă, cu puterea și complexitatea care stau în spatele scenei permițându-vă să se concentreze pe ceea ce faci cel mai bine - ține rețelele de sus și să fie difuzate.

Requirements: Min: 512MB Drive Space, 512MB RAM

What's new in this version: Feature Enhancements, Fixes, etc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested IPSentry Network Monitoring Software on 1 Dec 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
IPSentry Network Monitoring Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review