SoftPerfect Bandwidth Manager 3.2.11

SoftPerfect Bandwidth Manager 3.2.11

Developer's description
Published by SoftPerfect on 21 May 2020

"Limitatorul de lățime de bandă și soluție de trafic formatorul"

SoftPerfect de banda Manager este un instrument complet de gestionare a traficului pentru Windows, care oferă lățime de bandă de control rentabilă și calitatea serviciilor bazate pe reguli prioritizate built-in. Aceste reguli pot specifica o limită de lățime de bandă pentru fiecare utilizator de Internet. Acest tip de software este adesea numit formatorul de lățime de bandă, limitator de lățime de bandă sau de trafic pentru formatorul. Cu SoftPerfect de banda Manager, puteți aplica regulile de viteză-supraincarcarea la adresele IP specificate, porturi și chiar interfețe de rețea fără modificări la infrastructura de rețea existentă. Bogata caracteristică set de lățime de bandă SoftPerfect Manager poate fi usor de gestionat, prin intermediul interfeței de utilizator Windows intuitivă bine conceput.
Caracteristicile cheie ale SoftPerfect de banda Manager: configurație centralizată dintr-o singură locație de rețea; , prioritate, reguli bidirecționale flexibile pentru a specifica ratele maxime ale datelor și a cotelor de utilizare; Normele de adrese IP și MAC, protocoale, porturi (pentru TCP / IP) și interfețe de rețea; Transparență pentru utilizatorii finali fără instalarea software-ului client este necesar, în cele mai multe cazuri; Cote, planificator, notificări prin e-mail și rapoarte complete de utilizare.
Descarcă din www.softperfect.com

Requirements: A wired or wireless network connection or a modem

 • Updated

  21 May 2020
 • Downloads

  2,899 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SoftPerfect Bandwidth Manager on 21 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SoftPerfect Bandwidth Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (110 votes)
Excellent
Your rating
Your review