Total Network Monitor 1.1.3

Total Network Monitor 1.1.3

Developer's description
Published by Softinventive Lab: network software on 20 Nov 2015

"Rețeaua de monitorizare de la distanță gratuit"

Monitor rețele mari și mijlocii, fără a părăsi scaunul tău! Monitor totala de rețea arată după LAN-ul, indiferent de cât de mare, ridicând în mod automat alerte în cazul în care au loc anumite evenimente. Uita-te la performanța rețelei și obține notificat despre problemele instantaneu cu o varietate de opțiuni de alertare. Tu nu va fi dor de o problemă, indiferent unde vă aflați! Monitor totala de rețea se poate notifica prin e-mail sau prin telefon, în timp ce face o încercare de a rezolva problema prin efectuarea unei acțiuni sau script-ul personalizat.

Monitor totala de rețea îl face ușor de a controla întregul LAN fără a părăsi scaunul tău. Un număr de monitorizare a rețelei opțiuni de notificare de alertă va asigura vă sunt conștienți de o problemă în performanță LAN, indiferent unde vă aflați. Datorită multe teste disponibile, sonde și scanări automate executate de către Monitor totala de rețea, de monitorizare a rețelei devine la fel de simplu și automat posibil.

Instrumentul de monitorizare a rețelei poate sonda Internet, testa Windows și scanați fișierele pentru a asigura cea mai bună performanță de întreaga rețea. Capacitatea de a scana ICMP, TCP, HTTP, POP / SMTP, FTP, și protocoalele IMAP face totală monitor de rețea cel mai complet produs de monitorizare a rețelei. Comenzile de performanță Windows sunt doar la un click distanta, inclusiv Registrul, jurnal de evenimente, și instrumente de Serviciul de Stat. Sisteme de fișiere la distanță sunt ușor de verificat cu funcții ușor de monitorizare a rețelei.

Suita de monitorizare a rețelei este pe deplin capabil de a construi o hartă topologie de rețea complet automat prin executarea o scanare completă a rețelei. În cazul în care un PC nou este adăugat la LAN-ul, acesta va apărea pe hartă creată de către Monitor totala de rețea.

Uită-te la fereastra de monitorizare a rețelei pentru a vedea modul în care LAN-ul este performant în acest moment. Fiecare trăsătură a Monitor total Network este doar la un click distanta. Puteți aranja prezentări de dispozitiv, de eveniment, sau monitoare pentru a vedea cum fiecare parte a LAN-ul este performant.

Requirements: Processor: Pentium II class at least 200 MHz; RAM: 64 MB; Disk Space: 50 MB of free disk space

What's new in this version: New version with some improvements is released. Now the program is absolutely free!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Total Network Monitor on 20 Nov 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Total Network Monitor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review