Shareaza 2.7.10.2

Shareaza 2.7.10.2

Developer's description
Published by Shareaza Development Team on 9 Feb 2024
  • Size

    6.53 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0
  • Updated

    9 Feb 2024
  • Downloads

    2,435 (1 last week)

"Shareaza este o aplicație P2P de partajare de fișiere."

Shareaza este sistemul cel mai luxos și sofisticat partajarea de fișiere vei găsi. Se poate valorifica puterea de până la patru rețele (P2P) separate, de tip peer-to-peer. Nu numai asta, dar Shareaza este complet gratuit și nu va afișa niciun anunț enervante sau pop-up-uri, nici terțe părți, nu spyware, nici o înregistrare, nu "versiune plătită". Open Source. Fenomenal multi-rețea de sprijin: Shareaza se pot conecta până la 4 rețele separate Peer-to-Peer, oferind acces la sute de mii de utilizatori diverse, toate de la un singur program. Puteți descărca / încărca de la aceste rețele: eDonkey2000, Gnutella, BitTorrent și Gnutella2 (G2) Descarcă din mai multe surse: Experienta descarcă modul în care acestea au fost menite să fie: rapid! Shareaza roiuri peste patru rețele! Sofisticate de file-hash: Spune adio fișiere corupte și MP3-uri care sar peste. Shareaza detectează și rezolvă corupție, înainte de finalizarea descărcării. Rezultatele mai multe file: Fiecare căutare este afișat într-o fereastră nouă. Rezultatele căutării nu vor fi suprascrise. Shareaza rulează căutările pe care doriți, atunci când doriți! Previews, comentarii utilizatori, și evaluări: Ia imagini și filme avanpremiera chiar de la panoul de căutare. Chiar și vizualiza comentarii și evaluări scrise de către utilizatori ca și tine. Tradus în peste zece limbi diferite (și numărare), Shareaza este echipat cu suport Unicode complet pentru căutări și descărcări internaționale adevărate. Media Player: Joaca toate tipurile de fișiere video și audio, vizualizări de ceas, edita liste de redare, și chiar a controla player-ul cu o telecomandă snazzy. Filtre preview: Shareaza are capacitatea de a previzualiza fișierele audio și video incomplete. Chat: Puteți vorbi cu prietenii unul-la-unul în timp ce utilizați Shareaza, transmite un mesaj sau de a cunoaște un alt utilizator Shareaza. Securitate: Cu ajutorul listelor de bloc de securitate, un filtru de IP și client extrem de sofisticat, aveți posibilitatea de a bloca malware companii, clienți și conținut nedorit.

Requirements: Windows, 1 GB RAM, 50 MB HDD.

What's new in this version: A long awaited release accumulated a 3rd party libraries security fixes, minor bug-fixes and some BitTorrent improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Shareaza on 9 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Shareaza Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review