EMCO Ping Monitor Free 7.2.2

EMCO Ping Monitor Free 7.2.2

Developer's description
Published by EMCO Software on 21 May 2020
 • Size

  85.82 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  21 May 2020
 • Downloads

  2,016 (1 last week)

"Monitor multi-gazdă gratuit cu alerte prin e-mail"

Ping Monitor este un instrument automat gratuit pentru urmărirea conexiunilor la gazde, localizate în rețeaua locală și Internet. Acesta detectează stările conexiunilor, trimițând ping-uri regulate și analizând răspunsurile. Dacă ping-urile gazdă nu au reușit un număr definit de ori la rând, aplicația detectează și raportează o întrerupere a conexiunii.

Ping Monitor poate funcționa în modul 24/7 pentru a urmări stările conexiunilor și pentru a calcula statisticile conexiunilor, care este raportat pe ecranul principal al aplicației. Parametrii afișați pentru fiecare gazdă includ timpul de monitorizare, procentul de funcționare, numărul total de întreruperi detectate, procentul de ping-uri trecute și statisticile de ping. Aceste informații pot fi utilizate pentru a evalua calitatea și stabilitatea conexiunii.

Pe lângă funcțiile de monitorizare, Ping Monitor oferă o notificare extinsă și funcționalități de raportare. Puteți configura aplicația pentru a raporta pierderea conexiunii, restaura evenimentele și statistici ping ca mesaje dintr-o tavă de sistem sau pentru a trimite notificările corespunzătoare prin e-mail.

Dacă este necesar, puteți extinde funcționalitatea aplicației și configurarea gestionarilor de evenimente personalizate pentru a fi executate la pierderi de conexiuni și restaurare evenimente. Orice fișier de comandă sau executabil cu parametri de linie de comandă opțională poate fi definit ca gestionator de evenimente. De asemenea, este posibil să se activeze acțiuni speciale de încheiere atunci când conexiunile la toate gazdele monitorizate sunt pierdute sau nu pot fi preluate în timpul definit. Această caracteristică vă permite să efectuați operațiuni de închidere, repornire, hibernare și deconectare pe computerul unde este lansat Ping Monitor.

Requirements: Intel Core 2 Duo Processor or equivalent, 2 GB of RAM, 250 MB of free disk space.

What's new in this version: Version 7.2.2 includes a few bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EMCO Ping Monitor Free on 21 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EMCO Ping Monitor Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review