Ping Monitor Professional 7.2.2

Ping Monitor Professional 7.2.2

Developer's description
Published by EMCO on 2 Jun 2020
 • Size

  87.88 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $199 Buy full version
 • Updated

  2 Jun 2020
 • Downloads

  881 (2 last week)

"Ping IP-uri pentru a detecta întreruperi și trimite alerte"

Ping Monitor este un utilitar cu interfața vizuală pentru a urmări conexiune la gazdele de la distanță, situate in LAN / WAN sau Internet. Cererea trimite ping-uri în mod regulat și analiza răspunsul pentru a detecta starea de conexiuni. Pană de conexiune este raportată în mod automat în cazul în care răspunsul ping nu este livrat un anumit număr de ori într-un rând.

Aplicația are o interfață vizuală care afișează o stare actuală de conexiuni la gazde monitorizate și raportate statistici. Pentru fiecare gazdă se poate vedea un uptime, numărul de întreruperi detectate, timp de ping medie, abatere timp de ping și alți parametri importanți care vă permit să măsoare o calitate și stabilitate de conexiune.

În caz de pană de conexiune Ping Monitor puteți notifica imediat despre o problemă de afișare Tray mesaj de sistem și / sau trimiterea o alertă e-mail. În cazul în care operatorul de telefonie mobilă acceptă E-Mail-to-SMS serviciu, puteți primi alerte SMS pe telefonul mobil. Aplicatia permite de a trimite alerte privind stabilirea conexiunii, pierderi și evenimente de restaurare.

Dacă aveți nevoie pentru a executa unele acțiuni cu privire la evenimentele de schimbare conexiune, puteți înregistra Stivuitoare personalizate în cerere. Aceste stivuitoare vor fi executate în mod automat de fiecare dată când starea conexiunii va fi schimbat. Aveți posibilitatea să specificați orice comanda, script sau aplicație ca un handler. Puteți configura aplicația pentru a trece informațiile de stare pentru a Stivuitoare ca un parametri în linia de comandă. De exemplu, aveți posibilitatea să treci numele de gazdă și de statutul său ca parametri la un script. Aplicatia permite să specificați Stivuitoare globale utilizate pentru toate gazdele, sau filtre personalizate de configurare pentru gazde de a trece peste setările globale.

Requirements: Intel Core 2 Duo Processor or equivalent, 2 GB of RAM, 250 MB of free disk space.

What's new in this version: Version 7.2.2 includes a few bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Ping Monitor Professional on 2 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Ping Monitor Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review