Advanced IP Scanner 2.5.3850

Advanced IP Scanner 2.5.3850

Developer's description
Published by Famatech on 18 Apr 2019
 • Size

  19.44 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  18 Apr 2019
 • Downloads

  70,888 (44 last week)

"Gratuit, scaner IP rapid și ușor de utilizat."

Advanced IP Scanner este un scaner de rețea gratuit, rapid și puternic, cu o interfață prietenoasă pentru utilizator. În doar câteva secunde, Advanced IP Scanner poate localiza toate computerele din rețeaua dvs. locală prin cablu sau wireless și poate realizat o scanare a diferitelor porturi ale acesteia. Programul oferă acces ușor la diverse resurse de rețea, cum ar fi HTTP, HTTPS, FTP și foldere partajate. Vă permite, de asemenea, să detectați toate adresele IP din rețeaua dvs. Wi-Fi.

Caracteristica de oprire la distanță a PC-ului vă permite să opriți orice computer la distanță sau grup de computere care rulează sub Windows. Puteți, de asemenea, să activați aceste aparate la distanță folosind Advanced IP Scanner, dacă plăcile lor de rețea acceptă funcția de Wake-On-LAN.

Puteți scana resursele RDP și le puteți accesa direct din program și puteți utiliza funcțiile ping, tracert și SSH pe un computer selectat. Este posibil, de asemenea, să lansați programul direct din utilitarul de instalare, fără să fie necesar manualul de instalare.

Advanced IP Scanner și aplicația software de control la distanță Radmin sunt profund integrate. IP Scanner vă permite să scanați rețeaua, să găsiți toate computerele care rulează sub Radmin Server și să vă conectați la oricare dintre ele cu un clic. Aplicația gratuită Radmin Viewer trebuie să fie instalată pe PC-ul dvs. pentru a accesa un computer la distanță care rulează sub Radmin Server. Cu Radmin, puteți accesa PC-ul la distanță în modurile Full Control, File Transfer și Telnet.

Pentru operații mai simple de grup pe un subgrup de computere, puteți adăuga aparate la o listă de Favorite. Aplicația Advanced IP Scanner va încărca automat lista la pornire. Puteți alege dacă scanați întreaga rețea sau doar computerele din lista de Favorite. Puteți, de asemenea, să salvați lista de Favorite pentru scanare și alte operații.

Requirements: nothing special

What's new in this version: Minor bugs fixed, 14 languages added

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced IP Scanner on 18 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced IP Scanner Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (27 votes)
Good
Your rating
Your review